SVJEDOČANSTVA

Marijo Ujdur koji ima 22 dijagnoze treba našu pomoć

MARIJO UJDUR Tijekom posljednjih godina na više je portala objavljen poziv za pomoć malenom Mariju. Na Facebook stranici Sluga Božji fra Ante Antić objavljen je apel za pomoć malenom Mariju Ujduru koji je teško bolestan.

“Draga braćo i sestre, kontaktirao nas je otac teško bolesnog dječaka Marija Ujdura, čija je majka Kristina nedavno nažalost i sama dobila još jednu dijagnozu.

Tijekom posljednjih godina na više je vjerskih i svjetovnih portala objavljena tužna priča o malenom Mariju, a otac Niko zamolio nas je da objavimo ovaj poziv za pomoć kako bi se prikupila sredstva za osnovne životne potrebe obitelji.

Tko može i ima priliku donaciju može uplatiti na račun OTP banke HR9624070003232856520, na ime Kristina Čeh Ujdur, a sve ostale pozivamo da nam se priključe u molitvi za Marija i čitavu obitelj Ujdur

Neka Vas sve nastavi pratiti Božji blagoslov, uz zagovor Gospe i svih naših nebeskih zaštitnika”, navode. Podsjetimo, Mario je rođen na carski rez, a mjesec dana nakon toga prestalo mu je kucati srce.

Ima 22 dijagnoze i ne može samostalno disati. Njegovi roditelji bore se za njegov svaki novi dan. Maleni Mario treba našu pomoć

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er