SVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOST

Četverogodišnji dječak otišao u raj: Šokantno je ono što je vidio!

Četverogodišnji dječak otišao u raj: Šokantno je ono što je vidio!! Iskustva bliske smrti pogađaju duboko u dušu onih koji ih slušaju, konkretno pokazujući da u ovom životu postoji mnogo više nego što se čini na prvi pogled.

Dr. Patrick Theillier je liječnik koji je proučavao lurdska čuda, stoga je vrlo upoznat s nadnaravnim pojavama. Djelovao je deset godina kao liječnik u Uredu za medicinska promatranja lurdskog svetišta, te je u suradnji s drugim liječnicima znanstveno potvrdio mnoga ozdravljenja postignuta po zagovoru Gospe Lurdske. Zahvaljujući njegovom radu, ali i radu ostalih njegovih kolega koji nisu nužno vjernici, Crkvi je bilo moguće doći do priznanja nekih čuda. Naime, od neobjašnjivog ozdravljenja prelazimo na čudo tek kada nadležna crkvena vlast u tom događaju službeno prepozna znak Božje snage i ljubavi koja postaje prisutna u životima ljudi.

Dr. Theillier je također proučavao ono što se definira kao iskustva blizu smrti, ili iskustva koja su se dogodila “na rubu smrti”, i govorio je o njima u knjizi pod naslovom “Kad je moja duša napustila tijelo”.

Iznenađujući slučaj sina metodističkog pastora Todda Burpa

Godine 2010. pastor Todd Burpa napisao je knjigu pod naslovom “Heaven for real” u kojoj pripovijeda o iskustvu na rubu smrti svog sina Coltona, koje se dogodilo tijekom operacije peritonitisa koju je on srećom preživio.

Dječačić je susreo Isusa tijekom operacije

Pastorov sin je imao samo četiri godine kada se dogodio ovaj nesvakidašnji doživljaj, koji je ispričao svojim roditeljima, koji su pak bili duboko zadivljeni. “Tamo su mi anđeli pjevali!”, rekao je dječak majci koja ga je upitala čega se sjeća tih trenutaka proteklih u prividnoj “nesvijesti”. “Isus im je rekao da pjevaju jer sam se jako bojao. I tada je bilo bolje”, nastavio je sin. “Hoćeš reći da je i Isus bio tamo?” upitao je začuđeni otac. Što je od malenog dobilo potvrdan odgovor. – Da, i on je bio tamo. “Reci mi, gdje je bio Isus?” navaljivao je otac. Sinov odgovor bio je iznenađujući. „Sjedilo sam mu u krilu!“.

Dječja iskustva bliske smrti jednostavna su i čista. Odnosno, dječačić je vrlo jasno objasnio da je u tim trenucima operacije doslovno napustio svoje tijelo, toliko da je mogao precizno opisati sve što su ti isti roditelji radili u drugom dijelu bolnice. Svemu ovome pridodano je opažanje da su “dječja iskustva bliska smrti jednostavna i čista, ne zagađena nikakvim elementom kulturne ili vjerske prirode”. To je objasnio pedijatar dr. Melvin Morse, direktor istraživačke grupe za iskustva bliske smrti na Sveučilištu Washington. “Djeca ne potiskuju ta iskustva kao što to odrasli često čine i nemaju poteškoća u integraciji duhovnih implikacija vizije Boga”, komentirao je liječnik.

Dijete je, izvještavajući svoje roditelje, vrlo detaljno opisalo nebo u koje je bilo uronjeno, a to je na senzacionalan način odgovaralo onome što je zapisano u Bibliji. Bog je, rekao je mali, stvarno velik, i kaže da nas voli. Nadalje, sam Isus će biti taj koji će nas primiti u Nebo. Na kraju je dijete objasnilo da je na nebu također vidjelo životinje, a također je vidjelo Djevicu Mariju, kako kleči pred Božjim prijestoljem, ili ponekad u blizini Isusa, ali uvijek pokazujući da voli s velikom nježnošću, baš kao što majka uvijek čini. . Sada dječak više nema straha od smrti. Toliko da je, odgovarajući drugom prilikom ocu koji ga je upozorio da ne prelazi ulicu bez pogleda, odgovorio tako što ga je još jednom iznenadio. “Kako lijepo! Znači da ću se vratiti u raj!“.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er