VJERA I DUHOVNOST

Ima li još nade ili je prekasno? Gospa odgovara u suzama

U Civitavecchiji je Gospa lila krvave suze, a svjedočili su joj Jessica Gregori (tada dijete) i njezin otac Fabio.

Crkva uvijek sa zdravom razboritošću promatra ukazanja i poruke za koje mnogi vidioci kažu da ih primaju od Blažene Djevice Marije. Razlučivanje mističnih činjenica nije jednostavno i zahtijeva vrijeme. Zbog toga, unatoč tolikim dokazima izvanrednih činjenica, neka mjesta povezana s marijanskim ukazanjima još uvijek ispituju komisije. Među tim brojnim epizodama je Civitavecchia, blizu Rima. I ovdje je Gospa upozorila ljudski rod na potrebu ponovnog otkrivanja autentične vjere i obraćenja, kako bi se spasili od propasti koju svijet svakodnevno nudi.

Upozorenje puno ljubavi; podsjetnik za nastavak puta prema spasenju. Poruka, dakle, nade, a ne očaja.

Civitavecchia – proročanstva: vrijeme ističe

U lipnju i zatim ponovno u kolovozu 1995. Gospa se ukazala obitelji Gregori, ostavivši ove poruke: “Čula sam glas Gospe (Anna Maria Gregori kako govori): “Molite, obratite se, jer dolazim još jednu godinu, a ako me ne poslušate onda više neće biti vremena.” Tada mi je Gospa objasnila da nedostaje još jedna suza i krunica, svih petnaest otajstava, bit će dovršena. Zatim je glas nastavio: “Molite, obratite se, vratite mi se, upravo ćete ući u nuklearni rat”. “Obratite se draga djeco, jer vrijeme ističe. Pomozite mi, budite ponizna srca, milosrdni, vratite se biti pravi Božji narod s jednim srcem koje pulsira zrake svjetla od Gospodina da ih raširi po cijelom svijetu, da mi pomogne uništiti tamu. Molite s ljubavlju.”

Sjećamo se da Crkva, sa svojim autoritetima glede nadnaravnih događaja, još uvijek nije definitivno presudila o ukazanjima u Civitavecchiji, ali mnoge poruke Gospe obitelji Gregori potvrdile su ono što je već bilo predviđeno, u drugim viđenjima, na drugim mjestima. Jessica Gregori susrela je sestru Luciju iz Fatime, primjerice, kako bi razgovarale o marijanskim porukama i čini se da su se savršeno razumjele.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er