CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Gospa već stoljeće upozorava na podrhtavanja! U Japanu rekla: Oni koji ovo učine bit će spašeni

Ni u jedno od ovih proročanstava katolici zapravo nisu dužni vjerovati. Dužni su vjerovati Božjoj riječi koja, između ostalog kaže i ovo:

A on reče: Pazite, ne dajte se zavesti. Mnogi će doista doći u moje ime i govoriti: ‘Ja sam’ i: ‘Vrijeme se približilo!’ Ne idite za njima. A kad čujete za ratove i pobune, ne prestrašite se. Doista treba da se to prije dogodi, ali to još nije odmah svršetak.

‘Oče, Naša Gospa je veoma tužna jer nitko nije zainteresiran za njezino proročanstvo iz 1917 god., iako pravednici hodaju uskom stazom, Zli hodaju širokim putem koji ih vodi ravno ka njihovom uništenju! Vjerujte mi, Oče, mnoge će duše biti izgubljene i mnogi će narodi nestati s lica Zemlje.Čovjek na veoma važnoj poziciji će biti ubijen i to će prouzročiti rat. Moćna vojska će dominirati u cijeloj Europi i započet će nuklearni rat. Mrak će na nas pasti 72 sata (3 dana) i jedna trećina čovječanstva koja preživi ovu tamu i žrtvu će započeti živjeti novo razdoblje. Jedne veoma hladne noći, 10 minuta prije ponoći, ogroman potres će tresti zemlju osam sati. Zemljotres će biti tako nasilan da će pomaknuti zemlju 23 stupnja i zatim je vratiti na njezinu normalnu poziciju. Zatim će potpuni i apsolutni mrak pokriti cijelu planetu…, proroštvo je sestre Lucije iz Fatime izrećeno ocu Augusinu koji je posljednji razgovarao s njom.

Priznate poruke Gospe iz La Salleta koja se dvoje djece ukazala 1864. i dala proročanstva za buduće 20 i 21. stoljeće također govori o prirodnim katastrofama i potresima: Priroda traži osvetu spram čovjeka te podrhtava pri pomisli što se mora dogoditi zemlji natopljenoj zločinima. Drhti zemljo i vi koji se Kristovima zovete, a koji zapravo iznutra obožavate sebe, drhtite, jer će vas Bog predati Svome neprijatelju, budući da su sveta mjesta zahvaćena korupcijom .Godišnja doba će se izmijeniti, zemlja će donositi samo loše podove, zvijezde će izgubiti svoje redovite putanje, mjesec će odražavati tek blijedi crvenkasti sjaj. Voda i vatra izazvat će na zemaljskoj kugli trzaje i stravične potrese koji će gutati čitave planine i gradove.

Vezani članci

Posljednja poruka iz Akite u Japanu, u porukama japanskoj redovnici godine 1973 također odobrenim od strane Katoličke Crkve također upozorava na katastrofu:
„Moja draga kćeri, slušaj dobro što ti imam za reći. Informirat ćeš svog nadređenog. Kao što sam ti rekla, ako se ljudi ne pokaju i ne postanu bolji, Otac će nanijeti užasnu kaznu na cijelo čovječanstvo. To će biti kazna veća od potopa, kakva još nije bila viđena. Vatra će padati s neba i uništit će veliki dio čovječanstva, dobre i zle, ne pošteđujući ni svećenike ni vjernike. Preživjeli će biti toliko opustošeni da će zavidjeti mrtvima. Jedino oružje koje će vam ostat će biti krunica i znak koji će ostaviti moj Sin. Svaki dan recitiraj molitvu krunice. S krunicom moli za papu, biskupe i svećenike. Djelovanje Đavla će prodirati čak i u Crkvu na takav način da će se kardinali suprotstavljati kardinalima i biskupi će biti protiv drugih biskupa. Svećenici koji me časte bit će prezreni i protivit će im se subraća … crkve i oltari bit će opustošeni; Crkva će biti puna onih koji prihvaćaju kompromise i demon će pritisnuti mnogo svećenika i posvećenih duša da ostave službu Božju. Demon će biti posebno neumoljiv protiv duša posvećenih Bogu. Misao na gubljenje toliko mnogo duša je razlog moje tuge. Ako grijesi postanu brojniji i teži, neće više biti oprosta za njih. Hrabro, reci svom nadređenom. On će znati kako potaknuti svakoga od vas da molite i ostvarite djela zadovoljštine. Biskup Ito je taj koji vodi tvoju zajednicu. Moli jako puno molitvu krunice. Ja sam još uvijek u stanju spasiti vas od kazne koja dolazi. Oni koji stave svoje pouzdanje u mene bit će spašeni.“

Ni u jedno od ovih proročanstava katolici zapravo nisu dužni vjerovati. Dužni su vjerovati Božjoj riječi koja, između ostalog kaže i ovo:

A on reče: Pazite, ne dajte se zavesti. Mnogi će doista doći u moje ime i govoriti: ‘Ja sam’ i: ‘Vrijeme se približilo!’ Ne idite za njima. A kad čujete za ratove i pobune, ne prestrašite se. Doista treba da se to prije dogodi, ali to još nije odmah svršetak.
Tada im kaže: Narod će ustati protiv naroda i kraljevstvo protiv kraljevstva. I bit će velikih potresa i po raznim mjestima gladi i pošasti; bit će strahota i velikih znakova s neba.

www.medjugorje-news.com/dnevno.hr

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er