OSTALOUncategorized

Youtube blokirao kanal kršćanskog portala

Budući da je Youtube temeljem optužbi za “medicinske dezinformacije” zbog videa s komentarima liječnika, na tjedan dana obustavio kanal Life Site Newsa, kršćanskog pro-life portala, njihove video-objave bit će dostupne putem Rumblea ili na Youtube kanalu John-Henry Westen showa, objavili su s Life Site Newsa.

Rumble je popularan među mnogim konzervativcima, kao alternativa Youtubeu jer je slobodan od utjecaja Big Techa (Applea, Googlea, Facebooka, Microsofta i Amazona) te je izvan Googleova monopola (Youtube je dio Googlea).

Video-objave također će biti dostupne na Youtube kanalu John-Henry Westen showa, koji nije suspendiran.

Youtube je 18. studenoga uklonio još jedan od LifeSiteovih videozapisa, The Mother Miriam Show. Iako je naslovljen “Katoličke božićne tradicije ulijevaju vjeru vašoj djeci“, taj je video također dobio upozorenje na “medicinske dezinformacije” te je uklonjen.

Uz upozorenje od 18. studenoga, Life Site Newsu je na tjedan dana zabranjeno objavljivanje videa na Youtubeu.

Brisanjem videozapisa ne uklanja se opomena, a ako YouTube smatra da je Life Site u roku od 90 dana zaslužio tri opomene, to bi rezultiralo trajnim uklanjanjem kanala koji ima preko 200 000 pretplatnika.

Čitatelje se potiče da se pretplate na bilten LifeSitea kako bi primali najnovije vijesti i videozapise čak i kad se suočite s cenzurom.

Podsjetimo, LifeSite je neprofitna internetska stranica posvećena pitanjima kulture, života i obitelji koju je 1997. pokrenula pro-life udruga Campaign Life Coalition (CLC) koja ističe društvenu vrijednost tradicionalne judeo-kršćanske religije, ali uvažava i sve autentične religije i kulture koje poštuju život, obitelj i univerzalne norme moralnosti.

www.medjugorje-news.com/narod.hr

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er