VIJESTI

(VIDEO) Ante Rebić u formi života

Ante Rebić bio je igrač utakmice u pobjedi Milana nad Bolognom, a koliko je sjajno odigrao najbolje govori činjenica da su napravljeni brojni videoprilozi njegovih poteza na terenu.

Rebić je lomio protivnike, asistirao petom, ostavljao svoje suigrače u čistim gol šansama, zabio pogodak… Rebić i Hernandez sjajno su tijekom cijele utakmice surađivali na lijevoj strani te tako izluđivali čuvare Tomiyasua i Orsolinija, a to su najbolje dokazali na početku utakmice. 

U 10. minuti Rebić je velemajstorski počeo krasnu akciju okončanu prvim golom Milana. Leđima okrenut golu i s čuvarom tik uz sebe primio je loptu na lijevom krilu i onda je slanjem lopte petom u prostor za Hernandeza poslao u prazno ne samo čuvara nego i cijelu obranu Bologne.

Hernandez je iskoristio što mu je Rebić ovako efektno očistio cijelu lijevu stranu i poslao loptu pred gol. Tamo je Ibrahimović sjajno propušta, a majstorsku akciju Milana okončava Calhanoglu šutom iz prve, kojim loptu šalje u donji lijevi kut golmana gostiju. 

www.medjugorje-news.com/vecernji.ba

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er