SVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOST

Svjedočanstva o čudesnim ozdravljenjima po molitvi fra Ive Pavića u Šurkovcu

Svjedočanstva o čudesnim ozdravljenjima po molitvi fra Ive Pavića u Šurkovcu…

Zovem se Ivana. Dolazim iz Makarske, imam 24 godine. Od svoje osme godine bolovala sam od artritisa, neizlječive bolesti zglobova. Liječenje je počelo u Splitu.Prva pojava bio je čvor veličine oraha, koji sam operirala 2000. godine. Zatim drugi čvor veličine manje naranče koji se nalazio na peti. Isto je uslijedila operacija. Stanje je mirovalo neko vrijeme. Premjestila sam se u Zagreb u bolnicu kod dr. Hajričeka.

Počeli su otjecati zglobovi, čvorovi su se i dalje pojavljivali, i doktor je radio punkcije, točnije izvlačio tekućinu iz čvorova. Uz tablete koje sam pila inače za bolest, petkom sam uzimala još 12 tableta kortikosteroida. Boli su ponekad bile nepodnošljive. Bilo je dana kad bi cijelo tijelo bilo zahvaćeno da ne bih ni jednim dijelom tijela mogla maknuti.

Sve je to trajalo dok me Gospodin nije pozvao k sebi, da mu dođem i da mu se predam. Doveo me preko moje rodice koja se toliko molila za mene, ne da idem u Šurkovac, već samo da pođem na svetu Misu. Dolaskom u Šurkovac krajem 3. mjeseca 2014. god. kod fra Ive Pavića Bog je promijenio moj život.

Ozdravila sam od artritisa zahvaljujući našem Spasitelju koji ozdravlja preko fra Ive. Zdrava sam skoro pune tri godine. I što je najvažnije, onaj koji je bio na zadnjem mjestu u mom životu, sad je na prvom mjestu, a to je dragi Bog, hvala Mu. Svoje sam nalaze ostavila u Šurkovcu kod fra Ive Pavića na Duhovnoj obnovi 12. 3. 2017.

BILA SAM U DEPRESIJI IMALA PANIČNE NAPADE I NISM MOGLA OSTATI TRUDNA 

Pozdrav svima! U braku sam još malo pa 5 godina. Nisam mogla da ostanem trudna. Bila sam u depresiji i imala često panične napadaje. Jednoga dana sam osjetila jaku želju da odem u Šurkovac kod fra Ive na duhovnu obnovu. I otišla sam u drugom mjesecu 2017. Bogu dragom hvala i slava. TRUDNA SAM DRUGI MJESEC i nemam više paničnih napadaja. Sve je sada Ok. uz Božju pomoć. Svaki dan zahvalim dragom Isusu što mi je pomogao.

Ružica iz BiH

OZDRVILA SAM OD BOLOVA U KRALJEŽNICI

Zovem se Ivana, dolazim iz Zadra, imam 35 godina. Bila sam u Šurkovcu po četvrti put. Imala sam već dvije godine velikih problema s kralježnicom. Kod liječnika nisam išla. Trpjela sam jake bolove na lijevoj strani kralježnice i to mi je udaralo u kuk i otežavalo kretanje. Prilikom molitve ozdravljenja fra Ive Pavića baš za bolove u kralježnici, pala sam te počivala u Duhu. Osjetila sam jaku bol i vrućinu u tom dijelu. Nakon tog sam ustala potpuno zdrava. Od tad je prošlo tri godine i nemam problema. Hvala i slava Isusu!

OSLOBOĐEN OD DROGE I ALKOHOLA

Hvaljen Isus i Marija! Zovem se Bruno. Živim i radim u Švicarskoj. Želio bih se zahvaliti našem dragom Fra Ivi Paviću koji se molio za mene u sakristiji u Šurkovcu. Pošto sam bio ovisnik od raznih opijata, išao sam u Francusku na liječenje 1998. god. Liječio sam se od kokaina, heroina, marihuane, uzimao sam LSD. Jedno vrijeme sam bio i na metadonu pod liječničkom kontrolom.

To je jako teško izdržati. Iz dana u dan sam imao sve veće probleme u životu dok sam nisam odlučio da idem na liječenje. Bio sam u Francuskoj 6 mjeseci, vratio se u Švicarsku i počeo raditi. Izbjegavao sam staro društvo da ne bih opet nastavio starim stazama jer to uništava čitavu porodicu i sve dobre prijatelje, ali nisam izdržao, sve se to nalazi tako lako.

Počeo sam opet sa marihuanom nakon 5 mjeseci i nastavio još dvije godine. Upoznao sam svoju sadašnju suprugu, ona je imala uvijek nešto protiv i ostavio sam 2000. god. pušiti marihuanu. Stupili smo u brak, ali opet je neka ovisnost ostala u meni jer sam počeo piti alkohol i 2014. sam se dogovorio sa suprugom da idemo u Šurkovac slaviti Novu godinu. Ušli smo u crkvu, molila se krunica.

Nakon krunice pozvonio sam na kućna vrata i fra Ivo mi je otvorio. Ispričao sam mu sve što sam radio zadnjih 22 godina, znači ovisnost. Potom me pitao je li netko od predaka imao tih problema. Rekao sam da jest. Nikad neću zaboraviti kad me pitao „vjeruješ li da te Isus sad u ovom trenutku može osloboditi od duha ovisnosti?“

Rekao sam da vjerujem. Stavio je ruku na moju glavu, napravio križ na čelu. Bili smo zatim 4 sata na slavljenu Svete mise za Novu godinu. Meni se učinilo da je to trajalo jedan sat. Od tada, evo, neka mi Bog bude svjedok, nemam volje za alkoholom. Hvala i slava Bogu! A sada mi nije nedjelja ako ne odem na Misu i ako je neka duhovna obnova, idem. Slava Isusu, Kralju svih kraljeva!

www.medjugorje-news.com

Izvor
rastimo u gospodinu
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er