CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Savjet Padre Pija o tome što učiniti u ovim teškim i mračnim vremenima

Voljeni svetac bio je čvrsti zagovornik moći krunice tijekom zabrinjavajućih i teških vremena. Sveti Padre Pio bio je poznat po svojoj dubokoj i trajnoj odanosti Blaženoj Djevici piše Aleteia

Padre Pijo : Prepusti se u Marijine ruke

Citiran je kako je jednom rekao: “Nastojmo, poput toliko odabranih duša, slijediti ovu blaženu Majku, hodati uvijek blizu nje, ne slijedeći nijedan drugi put koji vodi u život, osim onog kojim je koračala naša Majka.” Osobito je vidio kako joj je predanost neprocjenjivo oružje u susret nevoljama. U vrijeme tame držanje krunice je poput držanja ruke vaše Blažene Majke. Molite krunicu svaki dan. Prepusti se u Marijine ruke. Ona će se pobrinuti za tebe. To je običaj koji je prakticirao tijekom svog života, koji je bio buran, dok je proživio dva svjetska rata i svjetsku epidemiju španjolske gripe.

Kad se moli u vjeri, krunica može biti snažna molitva koja nas drži sjedinjenim s Isusom i njegovom majkom Marijom. Nemojte je podcjenjivati, a ako se nađete u mračnim vremenima, razmislite da slijedite mudre riječi Padre Pia.

padre

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er