VJERA I DUHOVNOST

Sveti Josemaria Escriva je uslijed anafilaktičkog šoka preminuo, nakon toga biva čudesno ozdravljen i svjedoči: “Sada znam kako će biti kad umrem”

Sveti Josemaria Escriva de Balaguer, posvjedočio je da je doživio milost koju je Conchita opisala u “Upozorenju”.

27. travnja 1954. osnivač Opusa Dei nalazi se na rubu smrti: trpi anafilaktički šok. Ovakve reakcije su gotovo neizbježno fatalne. Blaženi Alvaro del Portillo, koji je bio sa svecem tijekom cijelog tog dana, daje mu odrješenje in articulo mortis.

Trenutak kasnije osnivač Opusa Dei je bio mrtav. O tome svjedoči fra Alvaro. Ali nekoliko sati kasnije, sveti Josemaria se oporavlja i kaže: “Alvaro moj sine, sada znam kako će biti kad umrem”.

Toga dana Gospodin je dopustio da sveti Josemaria vidi cijeli svoj život, velikom brzinom, kao da je film. Za svetog Josemariju to je bilo iščekivanje Božjeg suda, poput opisa “Upozorenja” Garabandala.*

Čudesno, nakon ovog događaja, ustanovljeno je da je Escriva potpuno izliječen od dijabetesa, nikada nije patio od recidiva ili iskusio potrebu za inzulinom. Bilo je to trenutno i znanstveno neobjašnjivo ozdravljenje, stvari svetaca.

iz knjige “Garabandal: Message of Hope” Fr. Luis Saavedra

Izdavačka kuća Kyrios

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er