CRKVAVJERA I DUHOVNOST

NIKAD POTREBNIJE: Privatni egzorcizam bl. Alojzija Stepinca kakav možete moliti i vi

Ovu je molitvu, kao privatni egzorcizam, molio svakog jutra i večeri, i preporučivao drugima bl. Alojzije Stepinac, posebno župnicima, poglavarima zajednica, obiteljima… s blagoslovljenim raspelom u ruci i živom vjerom.

U ime Boga Oca, U ime Boga Sina, U ime Boga Duha Svetoga, U ime Isusa Krista jedinoga Gospodara i Spasitelja našega, U ime preblažene Djevice Marije Njegove i naše Majke: zapovijedam ti, Sotono, i svaki oholi, lakomi i bludni duše, duše srdžbe, mržnje i svake zle volje, duše tjeskobe, straha, malodušnosti i očaja, duše laži, prijevare, zavisti i ljubomore i svakog drugog zla, da odstupiš od mene, od ove kuće, od moje obitelji, od ovog skupa, od ove zajednice, od moje župe, od moje biskupije, od moga naroda, od te i te (ime) osobe, od cijeloga svijeta, itd. i dadeš mjesto Duhu Svetomu Utješitelju!

-Praveći znamen križa raspelom na sve četiri strane svijeta

Evo križa Gospodnjega, bježite stranke protivnikove, pobijedio je lav iz plemena Judina, korijen Davidov, aleluja!

Vezani članci

-poljubac raspela, Amen.

Podsjetimo, Stepinac je također savjetovao vjernike da u svojim obiteljima mole krunicu čvrsto uvjeren da bi tada obitelji bile lišene svake nevolje!

‘Vjernike sam naučavao da Gospinu krunicu pobožno mole u svojim obiteljima, jer ako bi im ona postala dnevna molitva, nestalo bi brzo svih nevolja, koje danas muče tolike naše obitelji. Nema bržega puta doći k Isusu, k Bogu, nego li po Mariji, a doći k Bogu, znači doći k izvoru svake sreće. Dao Bog, da krunicu prihvati sav naš narod i da ne bude obitelji, gdje se ona ne moli’, napisao je Stepinac, a mi prihvatimo ove savjete za pobjedu Krista u našim obiteljima, u našoj domovini, u ovim tjeskobnim vremenima!

www.medjugorje-news.com/dnevno.hr

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er