CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Našoj bebi Petri doktori nisu dali gotovo nikakve šanse da ostane živa, zagovor oca Ante Antića donio nam je čudo

“Ja sam Petrin otac. Moja obitelj imala je veliku čast i milost da smo po zagovoru oca Ante Antića doživjeli Božju pomoć da nam Petra ostane živo i zdravo dijete.

Kao mala beba Petra je bila u hodalici i tako je jednom zajedno s hodalicom pala niz stepenice, slupala glavu i ostala bez svijesti. U teškom stanju prebačena je u bolnicu. Bila je u komi. Doznali smo od liječnika da nema gotovo nikakve šanse da ostane živa.

Kako sam župljanin Župe Gospe Lurdske, i znali smo za oca Antu Antića, pozvao sam čitavu obitelj na molitvu u crkvu na grob oca Ante Antića, da se molimo za njegov zagovor. Tako je i bilo. Došli smo svi skupa na grob sluge Božjega i usrdno molili, a potom pošli k glavnom oltaru pred Presveto otajstvo, kao i pred oltar Majke Božje Lurdske gdje smo se molili.

Nakon toga smo se puni tuge, žalosti i shrvani vratili kući ne znajući što je s našom kćeri Petrom. Došavši iz crkve kući, nazvali smo bolnicu. Javila se medicinska sestra koja nas je preporučila i kazala nam odmah radosne riječi: “Prije 15 minuta vaša je kći došla k svijesti.

Vezani članci

Ustala se na krevetiću, ali ne znamo vidi li na svoje oči, hoće li čuti i govoriti jer joj je od udarca glavica bila sva deformirana, a uz to bila je u i teškoj komi.” Ozdravljenje se zbilo onoga trenutka kada smo se molili pred grobom o. Antića za njegov zagovor, a potom pred Presvetim oltarskim sakramentom.

Nekoliko dana nakon toga Petra je bila zdrava kao da se ništa nije bilo ni dogodilo. Došla je kući i mi smo svi zahvalni dragom Bogu za uslišane molitve po zagovoru sluge Božjega o. Ante Antića.”

Petar Miketić(Svjedočanstvo je izrečeno na znanstvenom skupu “Posvećeni život i sluga Božji o. fra Ante Antić”, u Zagrebu 1995.)

Izvor: Facebook stranica Sluga Božji fra Ante Antić

*Više o sluzi Božjem o. Anti Antiću saznajte ovdje, gdje možete i izmoliti molitvu za milost po njegovu zagovoru.

www.medjugorje-news.com/bitno.net

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er