VIJESTI

Na HRT-u prikazan crtić koji prikazuje kako izgleda ideološka kolonizacija na koju Papa često upozorava

HRT3 je prošle subote emitirao crtić namijenjen uzrastu od devet godina naviše[i] koji govori o Christine Jorgensen. Riječ je o osobi iz Francuske koja je rođena 1926. kao dječak George, da bi se kasnije odlučila na promjenu spola i imena u Christine.

„Rodna ideologija danas, jedna je od najopasnijih ideoloških kolonizacija. Zašto je opasna? Zato što zamagljuje razlike i vrijednost muškaraca i žena“, rekao je papa Franjo u nedavnom intervjuu za argentinske dnevne novine La Nación.

“Kao da je predvidio da će s druge strane Jadranskog mora nacionalna televizija pokušati podvaliti djeci rodnu ideologiju u vidu crtića”, možda ćete pomisliti, ali je ova podudarnost zacijelo posve slučajna. Sveti Otac je više puta oštro istupao protiv ove suvremene “ideološke kolonizacije” da bismo se u svakom trenutku u proteklih nekoliko godina mogli pozvati na nedavnu Franjinu oštru osudu ove pošasti.

Poslovično blagi Papa, poglavito otvoren za sve one na marginama, kada je riječ o rodnoj ideologiji nastupa odlučnošću pastira koji smatra da zmiji jednostavno treba satrti glavu i ne dopustiti da nas zavodi svojim objašnjenjima. S obzirom na nedavni skandal koji nam je upriličio HRT, trebali bismo slijediti njegov primjer.

Što se dogodilo? Kao što je prvi kod nas izvijestio Narod.hr, HRT3 je prošle subote emitirao crtić namijenjen uzrastu od devet godina naviše[i] koji govori o Christine Jorgensen. Riječ je o osobi iz Francuske koja je rođena 1926. kao dječak George, da bi se kasnije odlučila na promjenu spola i imena u Christine.

Crtić je emitiran u 13:52 manje od sat vremena nakon završetka jutarnjeg dječjeg programa, a ista je epizoda prikazna ukupno pet puta u istome danu. Pomislili biste da za 1,2 milijarde kuna pristojbe koje HRT ubire od građana ipak nema potrebe pet puta unutar pet sati ponavljati jedno te isto, ali čini se da je nekome jako stalo da što veći broj ljudi pogleda ovaj program.

Pa kad ste već platili njegovo emitiranje, preporučujem i vama da preko platforme HRTi pogledate ovaj trominutni video uradak, posebno ako imate djecu mlađeg uzrasta, jer savršeno prikazuje kako se indoktrinira putem medija.

Na samom početku videa vidimo Georgea koji već kao dječak “zna” da nije muško i to eksplicitno izgovara. “Konzervativna” okolina vjerojatno nesklona takvom zaključku prikazana je u vidu dječaka koji Georgea baca u koš za smeće. S 23 godine George odlazi na razgovor s liječnikom koji zaključuje kako je George zapravo žena u tijelu muškarca i predlaže hormonalnu terapiju. Proces terapije prikazan je u idućih 10 sekundi uz stimulativnu glazbu, a zaokružen je ležernim odlaskom u frizerski salon i na pedikuru.

“Svijet me vidi kakva jesam. Vrijeme je za operaciju promjene spola”, govori gledajući svoj odraz u zrcalu sretna i zadovoljna sada već Christine kao da je riječ o odlasku u šoping, a ne zahvatu kojim osoba trajno odstranjuje zdrave i funkcionalne dijelove tijela, odnosno dobrovoljno se sakati.”

Cijeli tekst pročitajte OVDJE

Ivo Džeba/ Bitno.net

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er