BRDO UKAZANJAMEĐUGORJEVIDEOVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

Nakon 22 godine progledala ispred Vickine stare kuće

Veronika je 22 godine bila slijepa. Bile su joj oštećene mrežnice i nije je mogla vidjeti. Veronika se uvijek molila Isusu i Gospi, a njezina je vjera bila snažna. Jedne noći u kolovozu 1998 godine dok je još bila slijepa, počela je moliti.Dok je molila iznenada je ugledala Isusa kako stoji pred njom i kako joj pruža ispružene ruke. Pokazao joj je jedno mjesto: selo, brdo s velikim križem na vrhu, male trgovine i kuće uz ulicu, velika crkva s dva zvonika i brdo na kojem je bila Gospa. „Rekla sam Isusu:„ Ne znam gdje je ovo mjesto. “Isus me samo pogledao, nasmiješio se i rekao:„Ovo je Međugorje! “

Ujutro je rekla svom suprugu Aleksu sve što je vidjela i da je Isus to mjesto nazvao Međugorje. Nazvali su telefonom svoju putničku agenciju, preko koje su išli posjetiti mnoga marijanska svetišta, i pitali ga zna li za takvo mjesto. No agencija nikad nije čula za Međugorje. Bili su zbunjeni. No nekoliko dana kasnije iznenadio ih je jedan prijatelj preko kojeg su saznali kako stići u Međugorje jer se on upravo vratio s hodočašća!

Po dolasku u Međugorje, Alex je bio iznenađen jer mu je sve bilo poznato, jer je Veronica to tako dobro opisala iz svoje vizije i svaka je kuća bila upravo tamo gdje je Veronika rekla gdje je. Odmah prvi dan su otišli čuti svjedočanstvo vidjelice Vicke Ivanković. Vicka je govorila na stubama svoje stare kuće. Bilo je toliko hodočasnika da su Alex i Veronica jedva mogli i vidjeti Vicku kako govori a oni su ostali sasvim otraga.

Vickina rodna kuća

Dok je Vicka iznosila svjedočanstvo i molila, Alex je primijetio kako Vicka gleda u Veroniku. Alex je uzbuđeno rekao Veroniki: “Ona te gleda!” te je nadodao, “Vicka ti maše i smiješi se!” Kad je Vicka završila sa molitvom, Alex je rekao Veroniki: “Vicka silazi i kreće prema tebi!”, kad je vicka bila blizu Veronike, Alex joj je rekao “Ona je ispred tebe”.

Zatim je Vicka položila ruku preko Veronikinih očiju i molila se. Kad joj je Vicka skinula ruku, jedno je oko potpuno zacijelilo i Veronika je nakon 22 godine prvi put mogla vidjeti!

Skakala i plesala je od radosti na ulici, Veronica je plakala u znak zahvalnosti. Ona, koja je bila slijepa, napokon je mogla vidjeti! Toliko je bila ispunjena Božjom ljubavlju da je sve koji su bili oko nje grlila!

Sljedećeg dana nakon ozdravljenja, Veronica i Alex prisustvovali su seminaru koji je vodio fra. Svetozar Kraljević u sali Pape Ivana Pavla II. iza crkve. Tijekom seminara, na Veronikino iznenađenje, slika Gospe na zidu je zaživjela. Po sobi se širila tišina (činilo se da su svi znali da se nešto događa). Tada je Veronika vidjela da Gospa u rukama drži nešto duboko plave boje. I kad je bolje pogledala shvatila je da je u Gospinoj ruci kontinent Afrika! Pitala se što bi to moglo značiti? Molili su se da shvate značenje što im ga je Gospa prikazala. Veronika i Alex shvatili su da su pozvani da šire Gospine poruke u Africi!…

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er