VJERA I DUHOVNOST

Mističarka Maria Simma: Duše iz čistilišta otkrivaju 3 pogreške koje treba izbjegavati na sv. misi

Prema mističarki Mariji, duše iz čistilišta otkrile su joj sljedeće:

1. Da svećenici i redovnice trebaju uvijek nositi svoje habite što više mogu.

2. Da se izvanredni euharistijski službenici trebaju koristiti vrlo rijetko, to jest samo kada je to prijeko potrebno; da svećenici i đakoni čine sve napore da podijele Pričest vjernicima, iako za to treba više vremena.

3. Treba što više izbjegavati primanje svete pričesti na ruku.

4.Treba se držati za ruke tijekom molitve Očenaša i da se što je više moguće izbjegava znak mira nakon euharistijske molitve, jer i jedno i drugo odvraća pažnju od Isusa koji je prisutan na oltaru i na kojega bismo se trebali usredotočiti.

5.Psi su najomraženije životinje od strane vraga i demona jer su oni najbliža i najkorisnija životinja čovječanstvu.

6. Da je osim Blažene Djevice Marije sveti Josip jedan od najvećih svetaca koji se zalaže za duše u Čistilištu. Anđeli, posebno sveti Mihael arkanđeo, a također i vlastiti anđeo čuvar duše u čistilištu također su vrlo moćni u pomaganju da se stekne milost i zagovaraju svoju dušu pred Bogom. Također je vrlo važan svaki svetac kojemu je ta osoba bila privržena tijekom svog života. Marija je također istaknula da je zaštitnik siromašnih duša u čistilištu sveti Nikola Tolentinski

7. Svete duše također su otkrile Mariji da je na Božić najviše duša oslobođeno iz čistilišta, a zatim i Veliki petak, Dan uzašašća, Dan svih duša i blagdan Velike Gospe.

Na pitanje pojavljuje li se doista u Međugorju Marija, Isusova majka, Marija Simma odgovara: Oh! Da, Gospa se zaista ukazuje u Međugorju. Išla sam tri puta, ali nisam trebala ići tamo da bih utvrdila je li to istina ili ne. Ubrzo nakon što su ukazanja započela, u lipnju 1981., pitala sam siromašnu dušu iz Čistilišta i rekla mi da su ukazanja u Međugorju stvarna. Znate, s Međugorjem postoji samo jedna velika opasnost, a ona je da ga svijet ne uzima u obzir i ozbiljno.

prijevod Maja

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er