VJERA I DUHOVNOST

Blažena Djevica Marija don Stefanu Gobbiju: Ovo su anđeli koje sam zadužila da vam pomognu u borbi protiv Sotoninih varki, zazovite ih…

Anđeo Gabriel, Rafael i Mihael imaju posebne zadaće koje im je zapovjedila sama Majka Božja u borbi za djecu Božju protiv zla. Njihove zadaće, tako i onu protiv najopasnije sotonine varke, rekla je svećeniku don Stefanu Gobbiju, začetniku svećeničkog Marijanskog pokreta sa željom da objasni čovječanstvu njihove uloge u našim životima i potakne nas na molitvu.

Djevica Marija tako govori don Stefanu Gobbiju:

“Zadaća je sv. Gabrijela da vas zaodjene samom Božjom snagom.

On se bori protiv najopasnije sotonine varke, a ta je da vas oslabi, dovodeći vas do malodušnosti i umora. Koliki su se od vas zaustavili na putu posvete koju su mi učinili radi te svoje ljudske slabosti!

To je slabost koja vas dovodi do sumnje, do nesigurnosti, do straha i do nemira. To je napast mojega Protivnika da bi vas učinio bezopasnima, zatvorenima u same sebe, i svoje probleme, nesposobnima za pravi apostolski zanos.

Arkanđeo Gabrijel ima zadatak da vam pomogne rasti u pouzdanju, zaodijevajući vas Božjom snagom. I tako vas svaki dan vodi na put odvažnosti, ustrajnosti, te herojske i čiste vjere.

Zadaća je svetog Rafaela da lije balzam na vaše rane.

Koliko li vas puta Sotona uspijeva raniti grijehom, iznenaditi vas svojim podmuklim zavođenjima na zlo! Daje vam da osjetite teret svoje bijede, nesposobnosti, krhkosti i zaustavlja vas na putu vašega savršenog darivanja.

Tada je zadaća svetog Rafaela da vas prati na putu koji sam vam zacrtala, dajući vam onaj lijek koji liječi sve vaše duhovne bolesti. Svakog dana on sve sigurnijima čini vaše korake, manje nesigurnima vaše odluke, odvažnijima vaše čine ljubavi i apostolata, odlučnijima odgovore na moje želje, pozornijima vaše pameti na moj majčinski plan, i tako bijete svoju bitku ojačani njegovim nebeskim balzamom.

Zadaća je sv. Mihaela da vas brani od strašnih Sotoninih nasrtaja na vas.

U ovim vremenima, moji ljubljeni koji su prihvatili moj poziv i posvetili se mojem Bezgrješnom Srcu, kao i sva moja djeca koja su ušla u društvo moje pobjedonosne čete, predmet su posebnog bijesa i žestine mojega i vašeg Protivnika.

Sotona vas na duhovnom području napada svakom vrstom napasti i sugestija da bi vas doveo u zlo, u dezorijentaciju, u sumnju i u nepouzdanje. Često se služi svojim omiljenim oružjem, a to su đavolsko nagovaranje i nečiste napasti.

Napada vas strašnim zasjedama i često traži način da vas gurne u pogibelj; čak fizički pokušava udarati na vaš život i zdravlje.”

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera.hr
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button

Adblock Detected

Please turn off adblocker