VJERA I DUHOVNOST

Gospina proročanstva vidjelicama: Evo što nas čeka ako ne promijenimo živote

Gospina proročanstva vidjelicama: Evo što nas čeka ako ne promijenimo živote! U Garabandalu (Španjolska) 1961. godine 4 djevojčice navodno su vidjele Gospu i Svetog Mihaela Arkanđela.

Četiri djevojke koje su ispričale priču bile su Conchita Gonzalez, Maria Dolores Mazón (Mari Loli), Giacinta i Maria Cruz Gonzalez (Mari Cruz). Conchita je prva primijetila viziju i upravo je ona zapisala što se dogodilo. Gospa od gore Karmela iz Garabandala pozvala je na obraćenje, molitvu i objavila proročanstva.

Garabandal: Gospina poruka – proročanstva „Moramo učiniti mnogo žrtava, mnogo pokore, često posjećivati ​​Presveti Sakrament, ali prije svega moramo živjeti na pravedniji i svetiji način. Ako ne učinimo, kazna će biti na nama. Čaša se već puni i, ako ne promijenimo svoje živote, cijelo čovječanstvo će stići vrlo ozbiljna kazna.”

Dana 18. lipnja 1962., u Garabandalu, mnogi su ljudi rekli da su imali istu viziju: hostija je lebdjela u zraku, pokraj Conchitinih usta. Kamera je uspjela ovjekovječiti trenutak! Garabandalska ukazanja trajala su 4 godine i bilo ih je više od 2000. Događala su se u različito vrijeme, čak i noću. Za svako ukazanje, djevojke su primile 3 unutarnja poziva, koji su ih pripremili da padnu na koljena i prime vizije. Netko ih je (čak i liječnici) pokušao bocnuti, prodrmati, za vrijeme ukazanja, ali one nisu izgubile to stanje ekstaze ni zbog čega, ni zbog čega što se oko njih događalo (slično ukazanjima u Međugorju).

Vezani članci

Ekstaza ih je preobrazila – mnogi su to rekli – i postale su lijepe, serafske i, ponekad, ostale lebdjeti u zraku. Nakon završetka ukazanja Conchita, Maria Dolores i Giacinta posvetile su se vjerskom životu, a mnogi koji su odlazili na to mjesto govorili su da su primili čuda i ozdravljenja. Unatoč ovim činjenicama i brojnim svjedočanstvima, Crkva se još nije izjasnila o garabandalskim ukazanjima.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er