MOLITVE

Molitva anđelu čuvaru za sretnu smrt: Čuvajte nas osobito od duhova tmine

Molitva anđelu čuvaru za sretnu smrt: Vašoj brizi, vašoj zaštiti, vašoj obrani predala nas je dobrota Božja. Molimo vas ponizno da brigu, koju za nas imate u životu, povećate na času smrti. Čuvajte nas osobito od duhova tmine koje ste slavno nadvladali na početku svijeta.

Molitva

Anđeli nebeski, sluge velikoga Boga, koji mu vjerno služite od prvoga časa vašega stvaranja uživajući sreću vječnoga blaženstva, upotrijebivši njegovu svetu milost na dobro, pritecite nam u pomoć, vi koji ste odvažno išli stazom što sigurno vodi k nebeskoj slavi. Vašoj brizi, vašoj zaštiti, vašoj obrani predala nas je dobrota Božja. Molimo vas ponizno da brigu, koju za nas imate u životu, povećate na času smrti. Čuvajte nas osobito od duhova tmine koje ste slavno nadvladali na početku svijeta.

Ulijte nam svete misli koje će nas ohrabriti i okrijepiti da njihovim napadajima ne podlegnemo. Izmolite nam svojim moćnim zagovorom milosti koje su nam potrebne na putu u vječnost: iskreno spoznanje naših zabluda i zanemarivanja dužnosti, skrušeno pokajanje za naše grijehe i potpuno predanje u volju Božju. Napunite nam srce i dušu spasonosnim strahom da oplačemo i zamrzimo na svoju nevjeru prema dragom Bogu. Osobito nam izmolite veliku milost, krunu svih milosti, da nam zadnji dah bude ljubav prema Bogu. Amen.

Vezani članci

Monfortanci.com

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er