VJERA I DUHOVNOST

Egzorcist upozorio na opasnost društvenih mreža: Vrag vas sluša…

Otac Dan Reehil, nekoć bankar s Wall Streeta, a sada svećenik i egzorcist u području Nashvillea ima nešto za reći o društvenim mrežama. Govorio je za YouTube kanal Michaela Knowlesa.

Počinje njegovim opisom mlade žene, violinistice koja je studirala na prestižnoj školi Julliard na Manhattanu, a prije dvadesetak godina doživjela je užasnu opsjednutost, nakon što je otvoreno rekla prijateljici da bi dala sve da bude bogata i slavna.

“Pogodi tko sluša?”

“Nedugo nakon toga otišla je u krevet, sanjala san, a u snu je bio najljepši muškarac kojeg je ikad vidjela, gol, koji je pitao: ‘Želiš li stvarno slavu i moć?’ Rekla je, ‘Da,’ a on je pokazao ugovor i uzeo je prst, zarezao joj prst i dao joj da ga potpiše svojom krvlju. Zatim je dotaknuo ugovor i on je planuo, a pepeo je pao na pod.

Vezani članci

“Ono što je najgore je to što je kad se probudila, prst joj je bio posječen — a pepeo je bio pokraj kreveta.

“U roku od nekoliko tjedana, ona potpisuje za multinacionalnu turneju, zaradi hrpu novca, postane vrlo popularna i slavna u ovom krugu, i u roku od nekoliko godina počne se drogirati, ide do igle, dobiva HIV.

Sada umire u njujorškoj bolnici i cijela se ova stvar vraća na ono kako je ovo počelo i ona zove svoju majku i ispriča joj priču, a mama nas histerično poziva upomoć.”

Lijek je bio čudan, ali je djelovao:egzorcist joj je rekao da napiše cijelo Vjerovanje i potpiše ga svojom krvlju.

Nakon što je to učinila, tvrdi otac Reehil, zgrčila se i – na užas svoje obitelji – spljoštila na pod. Nakon deset minuta — njezina je obitelj histerizirala — cura se iznenada osvijestila, skočila sa stola, a kada su je testirali, nije više pokazivala znakove HIV-a. Izliječena.

Ostatak svog života posvetila je glazbi slaveći Boga.

Slava? Novac? Đavao je briljantan u isplati toga – u velikom obilju.

Ovo nas dovodi do društvenih medija — gdje svi traže tih  “petnaest minuta” slave, a drugdje stalno traže unovčavanje, upozorava.

“Sad razmislite o svim ljudima na društvenim mrežama, na Instagramu, koji samo žele biti voljeni i objavljuju sve te stvari kako biste im ‘lajkali’. Instagram je sama zavist. Radi se samo o zavisti. “A na Twitteru je sve u ljutnji. “S Facebookom vas jednostavno prodaju.”. Oh, vrag doista vas sluša, napominje ovaj svećenik, između ostalog.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er