MEĐUGORJEVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

Dobre vijesti. Ove jeseni bi trebalo biti hodočasnika iz raznih krajeva svijeta.

Ovog vikenda, u Međugorju je bilo par grupa hodočasnika iz Poljske, Francuske, Španjolske, Irske pa i iz Hrvatske. U razgovoru s hodočasnicima iz Hrvatske, koji naglašavaju da mnogi ne znaju u Hrvatskoj da mogu hodočastiti Međugorje bez ikakvih testiranja. Upravo oni napominju da se njihovo hodočašće već proširilo među molitvenim skupinama unutar Hrvatske te da mnogi planiraju hodočastiti Međugorje idućih vikenda koji nadolaze. Upravo neinformiranost Hrvatskih medija i organizatora je izostavila hodočašća u Međugorje, a kako hodočasnici najavljuju to bi se trebalo promjenuti.

Također danas u razgovoru s organizatorom hodočašća iz Amerike, koji je samostalno stigao u Međugorje da provjeri situaciju oko ulaska u BiH. Mada su mu mnogi apelirali u Americi da neće moći doći do Međugorja, stigao je prekjučer bez ikakvih problema. Upravo mi je ukazivao na apele njegove vlade i službenika da je nemoguće, ali izgleda da je Gospa odlučila da je moguće. Također planira zajedno posjetiti Međugorje s hodočasnicima iz Arizone i Illinoisa u prosincu ove godine.

Izgleda da sve nedaće i prepreke koje postavljaju pred hodočasnike nisu prepreka da dođu u Međugorje. Mnogi od njih su u inat krenuli kontra vladinim mjerama svojih zemalja i apeliranjima, uspijeli su. Također naše vijeće ministara BiH je pridonijela manjku hodočasnika, ali evo ipak su hodočasnici tu u Međugorju.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er