MEĐUGORJE

Međugorje: Gospa nam je rekla što se događa nakon naše smrti

Što se događa nakon naše smrti? Odgovor na to pitanje izravno daje Gospa Međugorska.

Kao što to čini majka sa svojom djecom, Marija, najljubaznija među majkama, također nam daje poruke, ohrabrenja, prijedloge, ponekad i prijekore. Od 1981. godine naša Nebeska Majka u Međugorju neprestano nam šalje poruke preko 6 vidjelica. Gospa nam objašnjava, u granicama našeg ljudskog razumijevanja, kako se nositi s nekim otajstvima naše vjere. Gospa nam govori svojim porukama i pomaže nam shvatiti pravo značenje života i smrti

Poruka Kraljice mira (Međugorje, 24. srpnja 1982.) U trenutku smrti čovjek napušta zemlju pri punoj svijesti: onakvu kakvu sada imamo. U trenutku smrti čovjek je svjestan odvojenosti duše od tijela. Pogrešno je učiti ljude da se čovjek više puta rađa i da duša prelazi u različita tijela. Rađamo se samo jednom i nakon smrti tijelo se raspada i više nikada neće živjeti. Svaki će čovjek tada primiti preobraženo tijelo. Čak i oni koji su za svoga zemaljskog života učinili mnogo zla mogu otići ravno u Nebo ako se na kraju života iskreno pokaju za svoje grijehe, ispovjede se i pričeste.

PAKAO Poruka Kraljice mira (Međugorje, 25. srpnja 1982.) Danas mnogi idu u pakao. Bog dopušta da njegova djeca pate u paklu jer su počinila vrlo ozbiljne i neoprostive grijehe. Oni koji odu u pakao više nemaju šanse upoznati bolju sudbinu. Duše prokletih se ne kaju i nastavljaju odbacivati ​​Boga. I proklinju ga još više nego prije dok su bili na zemlji. Postaju dio pakla i ne žele biti pušteni s tog mjesta.

ČISTILIŠTE Poruka Kraljice mira (Međugorje, 2. studenoga 1983.) Većina ljudi, kada umru, ode u Čistilište. Čak i vrlo veliki broj ide u pakao. Samo mali broj duša ide izravno u Nebo. Bilo bi bolje da se odreknete svega kako bi u trenutku svoje smrti bili odneseni izravno u nebo.

Poruka Kraljice mira (Međugorje, 20. srpnja 1982.) U Čistilištu ima mnogo duša, a među njima i ljudi posvećenih Bogu, izmolite za njih barem sedam Očenaša i Vjerovanje. Mnoge su duše već dugo u Čistilištu jer nitko ne moli za njih. U čistilištu postoje različite razine: one najniže su blizu pakla, dok se one visoke postupno približavaju raju.

Poruka Kraljice mira (Međugorje, 2. studenog 1982.) Duše u Čistilištu očekuju vaše molitve i žrtve.

Poruka Kraljice mira (Međugorje, 6. studenog 1986.) Draga djeco, danas vas želim pozvati da svaki dan molite za duše u Čistilištu. Potrebna je molitva i milost svakoj duši da dođe do Boga i Božje ljubavi. Time i vi, draga djeco, dobivate nove zagovornike koji će vam u životu pomoći da shvatite da vam zemaljske stvari nisu važne. da je samo nebo cilj kojem morate težiti. Stoga, draga djeco, molite bez prestanka da možete pomoći sebi i drugima, kojima će molitve donijeti radost. Hvala što ste se odazvali mome pozivu!

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er