MEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

Kako je mala Eleonora čudesno izliječena po ovome predmetu iz Međugorja

Kako je mala Eleonora čudesno izliječena po ovome predmetu iz Međugorja Rođena kao invalid , mala Eleonora nije mogla hodati, ali nakon što su joj donijeli latice ruže koje je blagoslovila Gospa u Međugorju, ona je čudesno ustala po prvi put.

Izraelska obitelj živjela je s tjeskobom male Eleonora, trogodišnje djevojčice s invaliditetom koja nikada nije mogla hodati. Roditelji djeteta obratili su se liječnicima i toliko su se molili da njihovo dijete jednog dana može prohodati, ali ništa nije pomoglo. Jednog dana posjetio ih je jedan njihov katolički prijatelj i ispričao im o milostima kojima je svjedočio u Međugorju. Tijekom razgovora hodočasnik je osjetio bol obitelji i odlučio im je dati latice ruža koje je Gospa blagoslovila za vrijeme ukazanja.

Prijatelj je rekao paru da stave latice ruže djetetu na noge i mole da im Gospa udijeli milost. Svih troje su se zajedno pomolili i stavili latice ruže na nožicu djevojčice. Sljedećeg jutra otac se zabrinuo da se čudo neće dogoditi. Tada je začuo neobičnu buku koja je dopirala iz sobe njegove kćeri.

Eleonora je pronađena u svojoj sobi kako hoda po prvi put. Roditelji su svjedočili da je djevojčica izašla iz kuće i okrenula se tri puta oko zgrade, uzbuđena što će napokon moći hodati. Prema svjedočanstvu obitelji za ‘Enfant de Međugorje’ Eleonora bolje hoda i liječnici su potvrdili da su ozdravljenja trajna.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er