MEĐUGORJE

Vidjelica Ivanka: Gospa mi je rekla što se događa u trenutku naše smrti

Međugorska vidjelica Ivanka kaže da joj je Gospa rekla: „Idete u nebo pune savjesti, ovime što sada imate. U trenutku smrti svjesni ste odvojenosti tijela i duše. Pogrešno je učiti ljude da se mnogo puta ponovno rađate i da prelazite u različita tijela. Čovjek se rađa samo jednom. Tijelo, izvučeno iz zemlje, raspada se nakon smrti; nikad se više ne vraća u život. Čovjek prima preobraženo tijelo.”

Vidjelica Marija kaže: “I kroz poruku koju nam je dala poručila je da naši životi moraju biti poput cvijeta i da smo ovdje samo u prolazu. Samo život vječni ne prolazi. Zbog toga nas potiče i traži od nas da više mislimo na duhovni život i na raj. Rekla je da će naš život biti vrlo drugačiji; naš će stav prema životu biti vrlo drugačiji kada razmišljamo o životu nakon ovoga.”

Marija kaže da je važno da shvatimo da su raj i pakao stvarni. Ona kaže: “Gospa želi da razmišljamo o paklu i čistilištu. Rekla je da će naš život biti vrlo drugačiji, naš stav prema životu će biti vrlo drugačiji, kada razmišljamo o životu nakon ovoga. I rekla je da ćemo stvarno, istinski shvatiti da ovaj život samo prolazi kao cvijet. Zato nas Gospa potiče da živimo ovaj kratki život u radosti; da shvatimo, kako piše u Bibliji…da smo zaista na putu kojim samo prolazimo. Zato nam je Gospa pokazala raj, pakao i čistilište. Da nam pokaže da te stvarnosti doista postoje.”

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er