VJERA I DUHOVNOST

Upozorenje kardinala i egzorcista na sotonističku konferenciju: Mole se sve biskupije na oprez tijekom podjele svete pričesti

Upozorenje kardinala i egzorcista na sotonističku konferenciju: Mole se sve biskupije na oprez tijekom podjele svete pričesti! Bostonska nadbiskupija izvijestila je da će se konvencija “SatanCon” održati od 28. do 30. travnja 2023. u bostonskoj palači Marriott Copley u ovom važnom američkom gradu. Organizatori konvencije opisuju je kao “najveći sotonistički skup u povijesti”.

S tim u vezi, Međunarodna udruga egzorcista objavila je stajalište u kojem ističe da je “Jako je tužno što se sve ovo događa oko Uskrs, ali ne čini se slučajnim da sotonistički događaj završava na dan kada počinje Walpurgina noć i Beltane paganski festival, datumi koje je današnji sotonizam prisvojio iz ‘blagdanskog’ kalendara.”

Pod motom “ Hexennacht (njemačka= Noć vještica u Bostonu,” konferencija koju organizira The Satanic Temple (TST), Massachusetts, uključuje konferencije, okrugle stolove i emisije o nenormalnim temama usmjerenim na kvarenje društva, poricanje kršćanske poruke spasenja, degradaciju djece Božjeg stanja stvorenja i uništavanje kršćanske vjere.

Organizatori The Satanic Temple (koji je drugačiji od The Church of Satan) promoviraju veliko okupljanje krajem travnja. Ovo su njihove riječi: “Pripremite se za SatanCon 2023: ‘Najveće sotonističko okupljanje u povijesti’ dolazi u Boston,” dodajući da je već rasprodano.

Međunarodna udruga egzorcista rekla je da “nakon saznanja o ovom zlokobnom i dijaboličnom događaju, želimo skrenuti pozornost na ono što je Biskupska konferencija Massachusettsa naznačila, posebice poziv kardinala Seana Patricka O’Malleya na molitvu, naime, na molitvu u zajedništvu sa svim vjernicima, posebno da mole zajedno s onima iz Bostona i države Massachusetts.”

Pomoćni biskup Mark O’Connell iz Bostonske nadbiskupije, zamoljen od strane kardinala Seana O’Malleya da odgovori vjernicima, napisao je pismo u kojem između ostalog kaže:

“Važno je za Nadbiskupiju Bostona da ima odgovor budući da su mnogi uznemireni ovim; međutim, naš odgovor mora biti uravnotežen i usmjeren na molitvu. Ravnoteža između suzbijanja njegovih namjeravanih zlih učinaka i privlačenja pozornosti na njega i isticanja ga. U tu svrhu molimo vas da ne organizirate niti potičete svoje župljane da odu na prosvjed. To će samo potaknuti mržnju onih koji to podržavaju i hrane medije slikama (…) Umjesto da osobno prosvjedujemo, nadamo se da ćemo jurišati na nebesa molitvom… . . .

Mole se sve župe u Nadbiskupiji da u mjesecu travnju budu posebno oprezne za vrijeme podjele svete pričesti. Bilo bi prikladno postaviti diskretnog stražara tijekom misa kako bi se osiguralo da oni koji primaju svetu pričest to učine odmah kako bi se spriječilo da bilo tko oduzme ono što držimo najdragocjenije da ga konvencija ne pokuša oskvrnuti. Također bi bilo prikladno imati zaštitu naših tabernakula u našim otvorenim Crkvama.”

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er