VJERA I DUHOVNOSTZANIMLJIVOSTI

Tvrdi da je bila u paklu i sada poduzima sve kako se ne bi vratila: ‘I Raj onda mora postojati’

Pala sam i nastavila sam padati, činilo mi se zauvijek. Vidjela sam dijelove svog života i sve što sam ikad učinila pogrešno, rekla je

Iako većina ljudi koji se suoče sa situacijom u kojom im je ugrožen život tvrdi da vide “svjetlo na kraju tunela”, jedna je žena rekla da je vidjela Pakao. Nakon što se predozirala, Stephanie je proglašena mrtvom. Nakon kratkotrajnog susreta sa smrću, oporavila se pa opisala da je osjećala da je bila na mjestu koje je zlo.

“Pala sam i nastavila sam padati, činilo mi se zauvijek. Vidjela sam dijelove svog života i sve što sam ikad učinila pogrešno”, rekla je dodajući kako je prestala padati kada je pala u svoj rodni grad. On je izgledao, kako kaže, kao da je na njega pala bomba i ona je bila jedina osoba tamo, piše Express. “Znala sam da je prekasno za promjene i da sam si sama prouzročila takav ishod”, ustvrdila je i opisala kako se onda probudila.  “Vratila sam se u svoje tijelo i bila živa. Bila sam tako uzbuđena i zahvalna što me Bog blagoslovio”, rekla je.  Otkako je doživjela bliski susret sa smrću, Stephanie vjeruje da joj je dana prilika da preokrene svoj život. Kako kaže, više ne preispituje postojanje Boga, nego dijeli svoju priču s drugima u nadi da će im promijeniti živote. 

Raj mora postojati jer pouzdano znam da sam bila u paklu”, smatra Stephanie.  Međutim, znanstvenici nisu uvjereni da je Stephanieno iskustvo nužno znak zagrobnog života. Neuroznanstvenik Christof Koch vjeruje da su takve vizije normalne te nastaju kada mozak ostaje bez kisika, u borbi za preživljavanjem.  “Kao znanstvenik djelujem pod hipotezom da su sve naše misli, sjećanja i iskustva posljedica prirodnih uzročnika, poput rada mozga, a ne onih nadnaravnih”, tvrdi. 

Vezani članci

www.medjugorje-news.com/vecernji.hr

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er