OSTALO

“Sotonističke tenisice” ponovno se vraćaju: Egzorcist upozorava da time ljudi otvaraju vrata svoje duše zlu

Egzorcist upozorava da bi nove tenisice mogle dovesti do fascinacije zlom. Nakon što se par tenisica “sotonističkog” dizajna rasprodao u nekoliko minuta, unatoč cijeni od preko 1.000 dolara, očito su tvorci tenisice bili u prevelikom iskušenju ne proizvesti nešto slično. No, katolički egzorcist kaže da se ne isplati dovoditi svoju dušu u opasnost zbog kako kažu “modnog trenda” piše Aleteia

Converse tenisica s dizajnom pentagrama mogla bi dovesti do fascinacije okultnim, kaže egzorcist fra. Vincent Lampert. Doista, tenisice su se rasprodale ubrzo nakon debija 27. srpnja. Nazvan TURBODRK Chuck 70, djelo je modnog dizajnera Ricka Owensa u partnerstvu s Converseom. Dizajn sadrži naopako okrenuti pentagram i na potplatu i na peti tenisice.

Converseov Instagram račun objavio je post u kojem se citira Owensa kako je rekao da se pentagram u modi koristio “već duže vrijeme jer očito ima adolescentne okultne asocijacije”. Rekao je da to sugerira “potragu za osjećajem” i “potragu za užitkom”. No, u intervjuu katoličkoj novinskoj agenciji, fra. Lampert je upozorio da bi prihvaćanje simbola u modnom dizajnu moglo potaknuti štetan i opasan uvod u okultno.

“Na prvi pogled moglo bi se pomisliti da se pentagram na tenisici može činiti samo bezazlenom zabavom”, rekao je fra. Rekao je Lampert. “Možemo to zamisliti kao ništa drugo do neki oblik zabave, ali vrag može iskoristiti to zanimanje za stvari povezane s okultnim kao ulaznu točku za ulazak u čovjekov život.”

Lampert je rekao za CNA da bi viđenje pentagrama na tenisici moglo dovesti do veće znatiželje o demonskom svijetu, što bi moglo dovesti do ozbiljnih posljedica u životu osobe. “Fascinacija zlom” nije ono što bi trebalo poticati, rekao je svećenik. Umjesto toga, društvo bi trebalo promicati da je ljudska osoba stvorena na sliku i priliku Božju i da ima urođenu želju za Bogom, rekao je.

Slična tenisica izazvala je još jednu kontroverzu ranije ove godine, kada je reper Lil Nas X počeo prodavati modificirane Nike Air Max 97 na kojima je našiveno “Luka 10:18” – referenca na Luku 10:18, u kojoj Isus kaže: “ Promatrao sam Sotonu kako pada poput munje s neba. ” Ukrašeni brončanim pentagramskim privjeskom i kapljicom ljudske krvi, postali su poznati kao “Sotonine tenisice”. Po cijeni od 1.018 dolara, rasprodali su se za manje od minute. Doista, da se kao Kristovi sljedbenici zapitamo, ne živimo li doista u posljednjim vremenima…?

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er