VJERA I DUHOVNOST

Nakon što su ga oživljavali punih 20 minuta: Dječak tvrdi da je stajao pred Isusom kojeg je opisao

Nakon što su ga oživljavali punih 20 minuta: Dječak tvrdi da je stajao pred Isusom kojeg je opisao Bez obzira jeste li pobožno religiozni ili uvjereni ateist, morate priznati da vas priča ovog teksaškog tinejdžera doista tjera na razmišljanje o tome u što vjerujete.

Upoznajte Zacka Clementsa, 17-godišnjeg dječaka koji je donedavno bio samo normalan, zdrav srednjoškolac. Clements je pohađao satove gimnazije u svojoj školi, Victor Life Academy u Brownwoodu kada se srušio i doživio srčani zastoj dok je trčao. Dječak je hitno prevezen u bolnicu, gdje su ga liječnici krenuli proglasiti mrtvim, jer nije imao puls 20 minuta. Zatim, Clements je iznenada oživio. Bolnica je Clementsa prevezla u dječju bolnicu u Fort Worthu, gdje se probudio iz stanja kome nekoliko dana kasnije.

Iako se Clementsov oporavak ne može objasniti medicinom osim da je u pitanju nešto potpuno čudesno, ono što je tinejdžer rekao kad se probudio uzrokovalo da njegova priča postane viralna i rasprostranjena širom svijeta. Clements u sljedećem videu za CBS DFW kaže da je, kad je tih 20 minuta bio “mrtav”, ” vidio čovjeka koji je imao dugu razbarušenu kosu i nekako gustu bradu, i “nije mi trebalo dugo da shvatim da je to bio Isus.”

Baš kao i bolesna djevojčica, koja je pala s drveta i tvrdila da je otišla u nebo, gdje ju je Isus izliječio od svih njezinih zdravstvenih problema, Clements tvrdi da je nakon što je umro imao susret sa Isusom Kristom koji mu je stavio ruku na rame i rekao “sve će biti u redu”.  Zack svjedoči da je u tom trenutku osjetio veliki, neobjašnjivi mir koji nije s ovog svijeta.

Njegov otac Billy rekao je: “On se probudio i rekao nam kroz kakvo je iskustvo prošao. Jednostavno to ne možete objasniti. Ljudi nisu u stanju to objasniti”. Priča ovog dječaka zbunila je i najveće skeptike.

“Budući da si me vidio, povjerovao si. Blaženi koji ne vidješe, a vjeruju!” (Iv 20, 24-29)

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er