MEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

Čudesno svjedočanstvo iz Međugorja: Molio sam za bolesnu ženu na jeziku kojeg ne znam

Čudesno svjedočanstvo iz Međugorja – Bio sam blagoslovljen doći u Međugorje dva puta. I da to je čisti poziv koji me vratio mojoj katoličkoj vjeri. Dopustite mi da vam ispričam čudo koje me vratilo mojoj svetoj katoličkoj Crkvi.

Penjao sam se na brdo ukazanja sa skupinom ljudi iz Italije koje nikada nisam sreo prije svog putovanja. Gospodin je gore vodio i jednu ženu. Ako ste ikada bili u Međugorju znate kako je put gore težak i stjenovit. U jednom trenutku ona je pala ravno na to kamenje. Mogao sam čuti kako joj kosti pucaju. Bilo je to oko 9 ujutro i bilo je jako vruće. Iz nekog razloga izvukao sam pokrivač koji je bio u mom ruksaku i pokrio je kako bi joj napravio hlad. A onda, onda sam počeo moliti za nju.

No, ono što se zapravo dogodilo je čudo. Ja sam počeo moliti na svom jeziku engleskom, a iz mene je izlazio talijanski jezik. Molio sam na talijanskom jeziku kojeg ona razumije iako uopće ne znam talijanski. Ona je u isto vrijeme zahvaljivala na molitvi. Bila je potpuno izvan sebe i sačekali smo medicinsku pomoć koja ju je nosila niz brdo.

Kako je bila pod tim pokrivačem ona mene nije niti dobro vidjela. Kasnije te večeri otišao sam na svetu misu, tamo sam pjevao, plesao slavio Boga i hvalio Isusa. I u jednom trenutku ona živa i zdrava dolazi do mene i grli me, zahvaljuje mi na molitvi i Isusu što me poslao. Ovaj trenutak potpuno je promijenio moj život zauvijek. Shvatio sam da je riječ o čudu, čudu koja se u Međugorju događaju svaki dan!

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er