VJERA I DUHOVNOST

Katolička stigmatičarka i mističarka: “Ono što ćete čuti u noći tame bit će prijevara pakla koja vam neće…”

Marie-Julie Jahenny, katolička stigmatičarka i mističarka “Kad u hladnoj noći zagrmi grom nad Zemljom, brijegovi će zadrhtati, zatvorite vrata i prozore, ne gledajte van, jer će vaše oči ugledati najstrašnije od svih događaja, a kojima vaša znatiželja neće moći odoljeti. Sveti je bijes Božji. On će pročistiti Zemlju za vas, malo stado koje je ostalo vjerno.

Skupite se na molitvu pred raspelom i zazovite zaštitnike vaših duša. Ono što ćete vidjeti i čuti, bit će prijevara pakla, koja vam neće moći škoditi. Zapalite blagoslovljene svijeće, molite krunicu, najoštriji mač naše Majke. Sljedeće će noći strahote prestati. Nakon duge pomrčine, Sunce će ponovo zasjati sa svojim svijetlom i sa svojom toplinom.”- proroštvo je Marie-Julie Jahenny, katoličke stigmatičarke i mističarke.

Marie-Julie Jahenny je rođena 1850. u Coyaultu, malenom selu u Brittany Francuskoj, te joj je darovan izniman broj milosti s Neba i dodijeljeno posebno poslanje: širiti ljubav Križa i važnost svete žrtve, postavši duša žrtva prinoseći se Bogu za zadovoljštine grijeha i spasenje grešnika. Preko nje će Nebo podsjetiti svijet na predstojeće kazne; prorokovane od mnoštva svetaca i mistika, te upozoriti one koji je žele poslušati kako se pripremiti i duhovno i svjetovno za te dane.

Istina nebeskih opomena kojima je ona bila nebeski glasnik opravdana je njezinom svojstvenom jednostavnošću i poštenjem, njezinom primjerenom poslušnošću svome duhovnome voditelju i biskupu, i naravno, ispunjenjem svega što je prorekla za svoga dugoga života. Nepogrešivom točnošću prorekla je dva svjetska rata, izbor pape sv. Pija X., različite progone Crkve, kaznu i sudbinu otpale Francuske. No dosta toga se još treba ispuniti. Njezina upozorenja za posljednja vremena trebaju čitati svi koji ,,imaju uši“.

Marie-Julie je bila čudo za mnoge znanstvenike koji su je neprestano ispitivali, poruga nevjernika i oholih, divljenje svoga cjeloživotnoga prijatelja, mons. Fouriera, biskupa Nantesa, te odanih krugova onih koji su posvetili svoj život širenju njezinih poruka nezahvalnome i nemarnome svijetu. Otišla je u svoju nebesku nagradu 4. ožujka 1941.

Više posljednjih godina svoga života, kao slijepa, gluha, nijema i uzeta, živjela je čudesno samo od Presvetoga Sakramenta. Stoga nećemo olako prijeći preko onoga što joj je Bog povjerio za dobrobit naših tužnih dana.

Poznata je po proročanstvo o pojavi Velikog Monarha, svetog vladara dragog Nebu koji će obnoviti rimokatoličku vjeru nakon godina kazne, progona i pustoši u jedinstvu s anđeoskim Papom, koji će vladati nad Katoličkom crkvom u posljednjim danima prije pojave Antikrista. Ovo obećanje posljednjih vremena mira i pobjede će biti najveličanstvenije što su ga Crkva i svijet ikada upoznale.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er