VJERA I DUHOVNOST

Sv. Ivan Pavao II.: Kako nam Gospa od La Salette može dati nadu u tami

Sveti Ivan Pavao II. vjerovao je da bi nam poruka Gospe od La Salette trebala dati nadu. Blažena Djevica Marija se 19. rujna 1846. ukazala dvoje djece u blizini malog sela La Salette u Francuskoj. Gospa je imala snažne riječi za ljude i pozvala ih na pokajanje. Njezine su riječi bile riječi majke koja je upozoravala svoju djecu na posljedice svojih postupaka.

Sveti Ivan Pavao II. pronašao je u njezinoj poruci svjetlo nade u tami. O tome je govorio obraćajući se misionarima Gospe od La Salette. Kao što sam napisao u povodu 150. obljetnice ukazanja Gospe: „La Salette je poruka nade, jer se naša nada hrani po zagovoru one koja je Majka čovječanstva“ piše Aleteia.

Neka objava ove nade uvijek bude u središtu vašeg susreta s današnjim muškarcima i ženama! Kroz nju se naši suvremenici mogu uvjeriti da podjele nisu nepopravljive i da je uvijek moguće pokajati se zbog svojih nevjera, kako bi se izgradilo pomireno čovječanstvo i slijedilo Gospodina, jer ništa nije izvan Božjeg dometa.

Iako se velik dio Gospine poruke u La Salette modernim ušima može činiti grubim, ipak je govorila o mogućnosti izbjegavanja budućih katastrofa pokajanjem i odabirom života koji je sjedinjen s Isusom Kristom. Ovo je za nas uvijek poruka nade. Možemo otvoriti put do harmonije na zemlji ako se pokajemo za svoje zle putove i prihvatimo Evanđelje. Možda nije lako postići ovaj mir, ali je moguće uz Božju pomoć.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er