VIDEO

VIDEO Prekrasna nova pjesma Josipa Ćulumovića: ‘Oni koji traže Boga’ – psalam 24

VIDEO Nova pjesma Josipa Ćulumovića: ‘Oni koji traže Boga’ – psalam 24

“Učitelji kršćanske duhovnosti kažu da ako nemamo nadahnuća u molitvi, što i kako moliti, da molimo i čitamo psalme. Uostalom, to je često činio i naš Gospodin Isus. Kaže fra Dario Galić da psalmi sadrže sve ljudske osjećaje, radost i patnju, nasilje i mir, strah i povjerenje, koji se predaju Bogu u dubokoj i čvrstoj vjeri, u hvali ili u molbi. 

Molitva psalama je ulaz u čovjekovu puninu, u sva njegova osjetila i osjećaje, to je sjedinjenje cijelog čovječanstva. U patnji, hvali, plaču, miru i bijesu… mlado i staro zajedno”, rekao je za Hrvatsku katoličku mrežu kantautor duhovne glazbe i učitelj razredne nastave Josip Ćulumović govoreći o novoj pjesmi u kojoj je uglazbio Psalam 24.

Ćulumović je nadodao, ako se još poslušaju riječi sv. Augustina, da tko pjeva dvostruko moli, onda će pjevajući psalme još više milosti dobivati.

“Ponovno me zapala ničim zaslužena milost, otpjevati jedan divan Psalam 24, koji je prekrasno uglazbio Zvonko Palić Jonathan te predivno aranžirao Ivan Škunca. Cijelu pjesmu je u divan lyrics video pretvorio mladi nadahnuti glazbenik Kristijan Jalšić. Dragi prijatelji, pjevajte s nama ovu nadahnutu pjesmu dajući tako slavu Bogu. 

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er