VIDEOVJERA I DUHOVNOST

VIDEO Euharistijsko čudo u Meksiku: Svećenik čuo “Glas Božji” u 15:00 sati, satu milosrđa koji mu je rekao…

Već neko vrijeme komisija koju je osnovao kardinal Jose Francisco istražuje pretpostavljeno euharistijsko čudo koje se dogodilo u Guadalajari u Meksiku. Dana 24. srpnja 2014. u crkvi Santa Maria Madre della Chiesa, pred zaprepaštenim očima svojih župljana, velečasni Jose Dolores Castellanos Gudino držao je u ruci krvavu hostiju.

Svećenik tvrdi da je od tajanstvenog glasa primio upute da otvori tabernakul u 15 sati. Nakon što je okupio župljane, otvorio ga je i zatekaohostije oblivene krvlju. Iako je to neobjašnjiv fenomen, meksička je biskupija istraživala događaj prije nego što je proglasila da je to čudo. Budući da u slučajevima nadnaravnog, Vatikan mora proći sve potrebne testove kako bi isključio prirodne i znanstveno dokazane uzroke, nakon što istraživanja završe, konačno će biti moguće ukloniti svaku sumnju i proglasiti da je to doista veliko euharistijsko čudo.

Otac Gudino je u svoje ime govorio o onome čemu je svjedočio na vjerojatnom euharistijskom čudu i ispričao ovu priču u srpnju 2017. Evo sažetka njegova izvješća: Dok je svećenik obavljao privatnu molitvu, odjednom ga je omeo tajanstveni glas koji mu je rekao: “Pozovite zvona da svi dođu ovamo … izlit ću svoje milosti na sve prisutne.

Glas je rekao ocu Gudinu: “Pozvoni na zvona kako bi svi došli ovdje. Ja ću prenijeti moje zahvale na sve prisutne cijeloga dana. Stavi na oltar crkve tvoj mali tabernakul (svetohranište) koji koristiš za privatno štovanje, a pored malog tabernakula stavi veliku monstrancu (pokaznicu). Otvorit ćeš tabernakul tek u 15 sati, sat Božjeg Milosrđa, ne prije”.

Vezani članci

Glas nastavlja govoreći: “Izvršiti ću jedno čudo u Euharistiji. Euharistijsko čudo će se zvati ‘Čudo Euharistije u utjelovljenju Ljubavi zajedno s našom Majkom i Gospom’.

Iznenađen, ali uvjeren da je glas Boga Oca, čekao je do 15:00 sati. Kad je otvorio tabernakul, ugledao je hostije potpuno oblivene krvlju. Svećenik je također rekao ljudima u Crkvi da ga je glas zamolio da izgradi jednu kapelu za štovanje, te da dozvoli bilo koji tip znanstvenog testiranja za potvrdu čuda. Vikar Sanchez je rekao da će što prije doći jedna uspostavljena ekipa stručnjaka kako bi ispitala da li postoji jedno znanstveno objašnjenje ovog fenomena, te da će se uzorci ovih hostija ispitati u Guadalajari.

Nakon što se završe sva znanstvena ispitivanja, mnogi će vidjeti da je ono što se dogodilo u Meksiku jedno od velikih euharistijskih čuda 21. stoljeća. Sada ostaje samo čekati rezultate. u međuvremenu se tabernakul, s posvećenim hostijama prekrivenim krvlju, mora držati zatvorenim i ne može se pokazati vjernicima po nalogu kardinala Ortege.

www.medjugorje-news.com

Izvor
mystic post
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er