VIDEOVJERA I DUHOVNOST

(VIDEO) Dan kada su munje oblikovale ime Isus: Čovjek se šokirao kada je vidio snimku

Muškarac je snimio munje na Filipinima koje su oblikovale ime Isus (JESUS). To je shvatio kada je gledao što je snimio. 

Jesstine Mateo Nilo iz regije Nueva Ecija na Filipinima podijelio je na Facebooku svoje otkriće 10. srpnja.

U svojoj objavi je napisao: „Imao sam priliku svjedočiti sinoćnjoj olujnoj grmljavini (munje). Prvi put sam vidio neprekidne bljeskove munje. Kako nije bilo kiše, imao sam priliku to snimiti. Nakon pregledavanja videa, primijetio sam nešto i sastavio sam ih.”

Završio je svoju objavu stihovima iz pjesme „Still“ (Miran) koju izvodi grupa Hillsong. “Kada se oceani dižu i grmljavine riču, lebdjet ću s tobom iznad oluje. Oče, Ti si kralj iznad poplave. Ja ću i dalje ostati miran znajući da ti si Bog.” (slobodan prijevod)

Isus

Snimka na kojoj su munje formirale ime Isus je brzo prikupila pozornost javnosti te je postala viralna. Čak je i veliki nacionalni portal objavio Nilovu fotografiju s opisom “Nema drugog imena”.

Prvo su munje oblikovale slovo “J”, a onda drugo “E”. Nekoliko sekundi nakon toga zasvijetlila je munja u obliku slova S, a zatim munja koja je izgledala poput slova U. Konačno, činilo se da je posljednja munja poput slova ‘S’ stvorila ime JESUS (ISUS).

Iako su neki komentirali kako ne vjeruju da je video snimka istinita, prikladno je uz ovaj video spomenuti stihove iz Psalma 19,2-4. „Nebesa slavu Božju kazuju, naviješta svod nebeski djelo ruku njegovih.  Dan danu to objavljuje, a noć noći glas predaje. Nije to riječ, a ni govor nije, nije ni glas što se može čuti”

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er