VJERA I DUHOVNOST

Isusovo upozorenje Mariji Valtorti: “Dok tmine i žar pakla budu isprevrtale svijet, spasit će se samo oni koji će…”

‘Malo će biti tih spasenika, jer nakon vjekova i vjekova ljubavi moje za čovjeka, čovjek nije naučio ljubiti”, rekao je Isus Mariji Valtorti katoličkoj mističarki koja je sa svojih 5 godina, kod sestara uršulinki doživjela svoj prvi susret s Bogom.

Marija Valtorta bila je mističarka, pjesnikinja i vidjelica koja je za svog života dobila mnoštvo objava od Isusa Krista. Neke od njih odnose se i na posljednja vremena, odnosno na dane prije “žetve”:

– Sotonsko razdoblje bit četiri puta okrutnije od antikršćanskog razdoblja. Ali će biti kratko, jer za one koji će živjeti u tom trenutku molit će čitava proslavljena Crkva usred svjetlosti Neba, molit će Crkva koja se čisti usred pročišćujućih plamenova ljubavi, molit će Crkva s Krvlju posljednjih mučenika.

I dok tmine i žar pakla, oluje i munje Sotone budu isprevrtale svijet, spasit će se samo oni koji će znati stajati u sjeni Svetohraništa odakle izlazi svaka snaga, jer Ja sam Snaga živih i tko se hrani sa Mnom, s vjerom i ljubavlju, postaje jedno s mojom Snagom.

I malo će biti tih spašenika, jer nakon vjekova i vjekova ljubavi moje za čovjeka, čovjek nije naučio ljubiti. Ali nitko Me neće moći optužiti ako se izgubi.” Zlo raste sve više, upozorio je Isus.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er