GLAZBAOSTALOVIDEO

VIDEO Djevojka unatoč borbi s rakom oduševila svojim stavom: “Želim biti ptica koja pjeva očekujući dobre stvari…”

Djevojka (zove se Jane Marczewski kad ne nastupa – Nightbird je njezino umjetničko ime) nedavno je ušla u TV reality show America’s Got Talent. Izgledajući sitno na sceni, ali sa zadivljujućim osmijehom koji je ispunio gledalište, 30-godišnjakinja se predstavila sucima. Objasnila je da posljednjih godina nije radila zbog borbe s rakom. Svojim prekrasnim glasom ispunila je gledalište i prenijela poruku svima koji prolaze kroz teško razdoblje života.

Glasom anđela podijelila je svoju priču … i svoju radost, prenosi Aleteia.

Lako je samosažaliti se nad sobom i biti nezadovoljan onim što se događa u našem životu. Ali potrebno je da nas netko podsjeti na istinsku ljepotu života. Da nam podigne raspoloženje. Nedavno se ovo dogodilo sa zapanjujućom izvedbom Nightbirdea.

Djevojka unatoč borbi s rakom oduševila svojim stavom

Tek kad je planirala povratak glazbi, 2017. godine, pjevačica iz Ohia saznala je da ima rak dojke u 3. fazi i da počinje bitka s tom opakom bolesti. Na pozornici je podijelila da se još uvijek bori s rakom. Prilično ležerno rekla je da je na posljednjem pregledu imala rak pluća, kralježnice i jetre. Iako je rekla da je dobro, objasnila je da želi da je ljudi vide “mnogo više od loših stvari koje joj se događaju”. Izašavši tamo na pozornicu s vlastitom pjesmom “U redu je”, uspjela je prenijeti ovu poruku. Također je lijepo napisala o svojoj patnji i svojoj vjeri na svojoj web stranici.

Sam naziv “Nightbirde” značajan je. Odabrala ga je nakon mnogih noći sanjajući ptice kako pjevaju u tami. Jedne se noći probudila čuvši ptice kako uz njezin prozor pjevaju kao da je jutro. Za nju ovo simbolizira nadu i njezin život u ovom trenutku:

“Želim biti takva, čak i kad sam usred mračnog vremena i nema znakova da će to završiti. Želim biti ptica koja pjeva očekujući dobre stvari za koje vjerujem da dolaze ”, podijelila je s Liberty Journal-om, a prenijele Religion News. Njezin stvarni nastup bio je zadivljujući. Njezin prekrasan glas koji je više puta izgovarao “U redu je” odjeknuo je oko gledališta i u srcima sudaca. Kao što je jednostavno rekla na kraju svog nastupa: “Jedva čekaš dok život više ne bude težak prije nego što odlučiš biti sretan.”

Čini se da ta jedna rečenica sažima život Nightbirdea u proteklih nekoliko godina: njezinu stalnu borbu s rakom, njezinu emocionalnu bol kad je njezin petogodišnji suprug izjavio da je napušta u trenutku kada su liječnici vjerovali da ima šest mjeseci života i nju duboka vjera koja je održava. “Vjerujem da Bog može izliječiti u jednom trenutku. Također vjerujem da “ništa od dobroga ne uskraćuje”, pa da je Bog prerano povukao sve ove nedaće, povukao bi i sva ta čudesa učinila u mom duhu ”, podijelila je za Liberty Journal.

S ovim izgledima ne čudi da su svi bili vidno dirnuti njezinom izvedbom uživo i radošću koju je dijelila. Nije trebalo dugo da Simon Cowell, jedan od sudaca i producent showa, udari u zlatni zvuk i pošalje Nightbirde izravno u finale.

Ushićeni osmijeh Nightbirde osvijetlio je pozornicu. I dok je razgovarala iza pozornice, podijelila je da sada ima 2% šanse za preživljavanje, ali u isto vrijeme to je čitavih 2%, nešto za što se treba uhvatiti i biti pozitivna dok se bori.

Njezin nastup bio je podsjetnik možda mnogima od nas da ima puno toga zbog čega možemo biti sretni i kakva je privilegija biti u mogućnosti odabrati ovu sreću.

Nije iznenađenje da je pjesma Nightbirde već zauzela top ljestvice i sada je trenutno prva na američkom iTunesu.

www.medjugorje-news.com

Izvor
hkm.hr
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er