VJERA I DUHOVNOST

Padre Pio: Ovo je jedino mjesto na kojem je čovječanstvo sigurno

Kad su svetog Padre Pia upitali zašto toliko inzistira na posveti Bezgrešnom Srcu Marijinom on je dao moćan odgovor:

Zato što je to jedino mjesto na svijetu gdje Sotona nije i nikad neće kročiti. Jedino mjesto na svijetu gdje mu je nemoguće uzeti duše koje su unutra ušle čekajući budućnost. Đavolska apokalipsa je ništa u usporedbi s onima koji su u Srcu Marijinom na sigurnom!

U ukazanju u Fatimi,u Portugalu, 1917. godine Gospa je, između ostalog poručila da Isus želi da se ustanovi pobožnost Njenom Prečistom Srcu. Onom tko to prihvati, obećala je spasenje, a te će duše Bog voljeti poput cvijeća kojim je Marija okitila Njegovo prijestolje. Također, Gospa napominje da je posveta Njenom Bezgrešnom Srcu jedno od oružja koje je Bog kao posljednje dao čitavom svijetu.

Osobnu posvetu Bezgrešnom Srcu Marijinom, izmolite svaki dan i budite sigurni

Presveta Djevice Marijo, Majko i Kraljice moja, tvojemu Bezgrješnom Srcu posvećujem i predajem čitavo svoe biće:svoje misli, riječi i djela. Raspolaži sa mnom i sa svim što mi pripada sada i vječnosti na hvalu i slavu Presvetoga Trojstva za posvećenje Crkve i spasenje svega svijeta.
Bezgrješna moja Majko, pomozi mi živjeti dostojno moga krsnog posvećenja da neopozivo pripadam svome Otkupitelju. Daj da poput Tebe slušam poticaje Duha Svetoga! Neka se u meni i u svemu vrši volja Božja! Amen!

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please turn off adblocker