SVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOST

Seansa koja je završila loše – ​​Jeziva priča o pogrešnoj igri

Ovo je fascinantna priča djevojke koja je već neko vrijeme primala egzorcizme zbog određenih “ezoteričnih” trikova koje je izvodila nesvjesno, ali koji su imali razorne posljedice u njezinu životu.

Smatramo da je korisno istaknuti opasnosti određenih stvarnosti podsjećajući sve da Bog je jači od svakoga zla. Zajedno s nekim kolegama iz razreda, Eleonora je odlučila isprobati igru ​​Ouija ploče. Mlade djevojke tako su zazivale prisutnost djedova, stričeva i drugih predaka. Nešto se čudno dogodilo u onome za što su naivno vjerovali da je samo igra. Zapravo, djevojke su neko vrijeme ostale s prstima pričvršćenim za korištenu ploču. Nakon nekoliko beskrajnih minuta lanac je puknuo i djevojke su se mogle vratiti svojim normalnim aktivnostima. Sudionici te opasne igre kao da nisu bili nimalo pogođeni tim čudnim “lancem” koji nisu mogli prekinuti. Svi su se nastavili normalno ponašati, ali kod Eleonore to nije bilo kao kod ostalih. Počela se čudno, agresivno i nasilno ponašati posebno prema majci.

Majka, vrlo religiozna žena, pohađala je župu u blizini Rima i često kod kuće molila svetu krunicu. Tijekom jedne molitve krunice, kći je imala iznenadnu reakciju. Eleonoru su ljutile te molitve i njezino stanje se pogoršavalo, a nakon tjedan dana zabrinuti roditelji odlučili su zakazati termin kod egzorcista. Svećenik koji je stupio u kontakt dočekao ih je zabrinuto, a mlada djevojka djelovala je sretno i blistavo. Ušla je u crkvu u pratnji roditelja, očekujući jednostavan blagoslov, kako su je mama i tata uvjeravali. Svećenik je, obukavši sveto ruho, počeo moliti polažući ruke na nju da je blagoslovi, ali očito se ništa nije dogodilo do trenutka darivanja.

U tom su se trenutku srele oči egzorcista i djevojke: svećenik je odjednom osjetio duboku mržnju prema sebi, djevojčine oči kao da su ga spalile. Trebale su nam molitve, trebali smo se povjeriti Gospi, trebali smo se vratiti. Na drugom sastanku, djevojka je primljena u osamljenu sobu; s njom i drugim ljudima koji bi molitvom podržali svećenikovu borbu protiv đavla. Nakon obrednih uvodnih molitvi započeo je egzorcizam: Eleonora je ostala nepomična i zureći u svećenika, mijenjajući glas, upitala: “Što želite, svećeniče?” sve popraćeno velikim smijehom.
Nema odgovora na svećenikova pitanja nego samo tiho siktanje. Nakon dva sata, svećenik odlučuje stati. Otpustio je sve i zamolio obitelj da se vraćaju jednom tjedno i da prisustvuju sakramentima svaki dan. Ove preporuke dao je posebno djevojci. Poticao ju je da se ispovjedi, što je vrlo učinkovita praksa čak i više od egzorcizma. Prošlo je nekoliko godina otkako je Eleonora prvi put kročila u crkvu svećenika egzorcista.

Vezani članci

Djevojka je znatno napredovala, ali najljepše je njezino duboko obraćenje. Bila je zanesena Isusom, sada osjeća prisutnost Nebeske Majke u blizini: “Nakon tolike tame, vidim svjetlo, toplo svjetlo koje tješi “. Što reći, osim da Bog iz zla uvijek izvuče veće dobro.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er