SVJEDOČANSTVA

Čudesno svjedočanstvo: Kako je Gospa ostavila ‘posjetnicu’ nakon što je čovjek preživio gotovo smrtonosan sudar

Draga prijateljica podijelila je ovo čudesno svjedočanstvo o tome kako je njezin suprug doživio šokantnu automobilsku nesreću i gotovu smrt, ali i snažan znak Gospine zaštite.

Moja draga prijateljica, Maggie, podijelila je šokantnu, ali snažnu priču o prometnoj nesreći u kojoj je gotovo smrtni stradao njezin suprug Robert i Gospinoj zaštiti.

Maggie i Robert roditelji su pet dječaka u dobi od 2 do 9 godina. Oni su mornarička obitelj koja je trenutno stacionirana u NAS Kingsvilleu u Teksasu. Maggie školuje njihovu djecu kod kuće i oba roditelja marljivo rade na izgradnji radosnog katoličkog obiteljskog života.

Prošlog mjeseca Maggie je podijelila ovu priču na svojoj Facebook stranici:

Robert je prošli tjedan doživio tešku prometnu nesreću i ostao je neozlijeđen. Njegova vozačka vrata udario je jureći kamionet. Prisjeća se da nije bilo vremena za reakciju, samo trenutni osjećaj da je “smrt blizu”. Naš SUV vrtio se preko 2 čudesno prazne prometne trake.

Ovakve prometne nesreće često su smrtonosne, potvrdilo je više svjedoka. Maggie je objasnila: Vatrogasac koji je izišao na mjesto nesreće rekao je da je šokiran da je itko uopće mogao izaći iz vozila, a kamoli neozlijeđen. Svjedočio je tolikom broju smrtnih slučajeva na ovoj cesti u identičnim scenama.

Ali ono zbog čega se Robertova sreća činila još čudesnijom bio je mali detalj koji je par primijetio dok je naknadno pregledavao fotografije. Maggie je napisala: Pregledavali smo fotografije kad sam ugledala ovu marijansku molitvenu karticu zabijenu u unakažena vrata. Ova mala molitvena kartica bila je sigurno uvučena u izbočinu na krovu automobila na drugom kraju. Za nas ovaj komadić papira predstavlja duhovnu stvarnost: Marija je bila tamo u trenutku udara, postavljajući se između Roberta i teške tjelesne ozljede i da je Bog dopustio da nas ovaj znak podsjeti na Njegovu ljubav prema nama.

Na duhovit način rekla sam Robertu da ga Gospa sigurno voli kad je ostavila svoju posjetnicu. Osjećamo se ponukanima podijeliti naše čudo s vama i podsjetiti vas da vas Marija voli i želi da se približite njezinu sinu Isusu. Molimo vas da nas i drugog vozača (koji je potresen ali neozlijeđen, hvala Bogu(!) držite u svojim molitvama.

Memento Mori prijatelji ❤️”

Ne podsjeća li vas to na način na koji je Marija čudesno skrenula metak koji je trebao ubiti Ivana Pavla II.?

“Iznenadilo nas je što se marijanska slika uopće pomaknula budući da se nijedan drugi automobilski predmet nije značajno pomaknuo”, rekla mi je. “Nevjerojatno je prošla kroz 2 aktivirana vozačeva bočna zračna jastuka i sletio licem prema gore u ploču vrata na točnom mjestu sudara.” Je li incident ojačao vjeru njihove obitelji? “Definitivno”, rekla je Maggie. “Više cijenimo duboku majčinsku ljubav koju Marija ima prema svima nama.”

Aleteia

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er