OBITELJVIDEO

PREKRASAN VIDEO Veliki brat bez udova odlučan u namjeri da umiri svog malog brata

PREKRASAN VIDEO Veliki brat bez udova odlučan u namjeri da umiri svog malog brata Primjer trogodišnjeg Camdena nas uči da invaliditet ne znači nemogućnost ispunjavanja svoje bratske dužnosti. Jedna od najljepših stvari u roditeljstvu je gledati kako se razvija veza između braće i sestara piše Aleteia

U redu, možda postoji čudna svađa ili rivalstvo, ali sveukupno gledano ljubav koju dijele jedno za drugo je ono što se vidi. Nedavni viralni video pod naslovom “Camden ne dopušta da ga razlika u udovima spriječi da bude veliki brat” objavljen je na Facebook stranici Admirably Diverse.

Mama Katie Whiddon u svom obiteljskom blogu objašnjava kako je Camden rođen sa sindromom Amelia-Phocomelia, što znači da nije imao noge, već samo gornje dijelove ruku. Ipak, to ga ne sprječava da prihvati život i bude vaš tipičan trogodišnjak.

Kao stariji brat i dvogodišnjoj sestri Ryleigh, on također uživa u “petljanju s njom” i može “crtati, slikati, sjediti sam, hraniti se, umivati ​​si lice, prati zube, penjati se uz stepenice i mnoge druge stvari.” Za ovog dječaka zaista nema zaustavljanja! Camdenove sposobnosti čuvanja djece su nevjerojatne.

Obitelj je otišla s Camdenom kako bi se sastala i pomolila s evanđelistom Nickom Vujičićem, koji je također rođen “bez udova i bez granica”. Vujičić je prava inspiracija za sve i savršen primjer da pokaže Camdenu kako iskoristiti sve mogućnosti koje život nudi – iako smo prilično sigurni da Camden sam radi dobar posao!

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er