CRKVAVJERA I DUHOVNOST

ZAŠTO SE SKRIVA? Čudo i egzorcizam koji je učinio Papa Franjo

ČUDO I EGZORCIZAM PAPA FRANJO Ovo što vidite je krv sv. Januarija, zaštitnika Napulja. Prema legendi, Januarijevu krv sačuvala je žena imenom Euzebija, što je bila uobijačja praksa u vrijeme Dioklecijanovog progona u 3. i 4. stoljeću, kada je svetac živio.

Dok je bio u posjeti Napulju, papa Franjo je uzeo relikviju u ruke, na što krv ponovno postala tekuća, što je vrlo rijetka pojava i zadnji put se javila 1848. u prisutnosti pape Pija IX.
Napuljski nadbiskup Crescenzio Sepez potvrdio je da je krv prešla u tekuće stanje te je na kraju papinog obraćanja dodao: ‘Očito je da i Januarije voli našeg papu, koji je također iz Napulja’, na što se papa Franjo našalio: ‘Nadbiskup je rekao da je krv u polutekućem stanju što znači da me svetac napola voli’.


Nakon svete mise koju je slavio papa Franjo na svetkovinu Duhova, po običaju je krenuo među ljude. Posebno je pozdravio osobe u invalidnim kolicima među kojima je bio jedan mladić na kojega je položio ruke i izrekao kratku molitvu. Mladić je za vrijeme molitve otvorio usta, i zatresao se. ‘PAPA FRANJO JE mali EGZORCIZAM’ potvrdio je tada i otac Gabriele Amorth

www.medjugorje-news.com/rastimo-u-vjeri.com

Vezani članci

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er