VJERA I DUHOVNOST

Zagovorna mreža za Hrvatsku pokreće molitvenu inicijativu Posvete Isusu po Mariji

Posvetnu molitvu i meditaciju za svaki dan možete pratiti putem aplikacije Telegram na kanalu “Posveta Isusu po Mariji“. Zagovorna mreža za Hrvatsku, osluškujući potrebe vremena i kao odgovor na poticaje koje nam Gospodin stavlja na srce, u ponedjeljak 29. 11. kreće s molitvenom inicijativom Posvete Isusu po Mariji prema sv. Ljudevitu Monfortu.

Poziv na molitvu svim vjernicima na priključenje ovoj molitvenoj inicijativi u pismu je uputo pater Mihovil Filipović.

Zagovorna mreža za Hrvatsku pokreće molitvenu inicijativu Posvete Isusu po Mariji

Ljubljeni u Kristu!

U sadašnje vrijeme susrećemo se s mnogim nevoljama koje su sustigle ljude diljem svijeta, kao i naš narod i domovinu, a ova posveta snažna je Nebeska zaštita za sve one koji se predaju Isusu po Mariji.

Vezani članci

Stoga sve vas pozivamo na Posvetu Isusu Kristu po Mariji prema sv. Ljudevitu Montfortskom u trajanju od 33. dana.

Prvi dan započinje u ponedjeljak 29. 11. 2021., a završava 1. 1. 2022. na blagdan sv. Marije Bogorodice.

Posvetnu molitvu i meditaciju za svaki dan možete pratiti putem aplikacije Telegram na kanalu “Posveta Isusu po Mariji“.

“Čista Božja ljubav neka vlada u našim srcima”, tako je započinjao sv. Ljudevit Monfortski u mnogim svojim pismima duhovnim kćerima koje je vodio k svetosti. Ta čista Božja ljubav treba nas voditi do potpune slobode u Bogu, koju su sveci živjeli predano i radosno. Taj stupanj slobode sveti Ljudevit naziva “sveto ropstvo ljubavi”.

Priprava za posvetu tijekom 33 dana, prvi je korak koji želimo učiniti u ovom vremenu kad nam je sloboda ugrožena. Dakle, put posvete traje cijeli naš život, baš kao i poziv da budemo kršćani – svjetlo i sol u ovome svijetu, tj. autentični svjedoci Isusa Krista.

Neka nam ovo vrijeme Došašća bude prilika da se pripravimo za Božje rođenje u našim srcima i našim obiteljima, po posveti Isusu u Mariji da, poput sv. Ivana apostola, primajući Mariju u svoj život, dobijemo sigurnost našeg sjedinjenja s Isusom, u kojega je Bog stavio svu puninu od koje svi primamo milost na milost.

Braćo i sestre, neka nam ovaj “ljubljeni Isusov učenik”, i Sveti Ljudevit budu zagovornici u pripravi za posvetu.

Neka nam ovo vrijeme s Marijom bude milosno, u slijedu svih onih milosti koje želimo okruniti potpunim predanjem Isusu po Mariji, i tako umnožiti one “darove” koje smo dobili na krštenju donoseći plodove: veću slavu Božju, dobro našeg naroda i vlastito posvećenje.”

Vaš brat u Kristu i Marijin sin pater Mihovil Filipović

zagovorna mreža

www.medjugorje-news.com

Izvor
bitno

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er