MEĐUGORJE

UKAZANJA GOSPE U MEĐUGORJU Za mnoge je upravo ova Gospina poruka svih ovih godina najsnažnija…

Ovo vrijeme milosti, koje traje od 24. lipnja 1981. godine, karakterizira događaj jedinstven u povijesti čovječanstva, Gospina prisutnost među nama, ovdje na zemlji.

Za mnoge je ukazanje Gospe na Brdu ukazanja u malenom mjestu Bijakovići toliko vidljivo i stvarno dok je drugima u velikoj mjeri i dalje skriveno blago. Gospa na u Međugorju iznova upozorava na činjenicu da jedino Njezin Sin pruža siguran put u Nebo. No. nažalost i dalje to shvaća jako malo broj ljudi pa čak i onih vrsnih poznavatelja međugorskog fenomena.

Dana 2. srpnja 2016. tijekom ukazanja Mirjani Gospa je rekla: “Draga djeco, Moja stvarna, živa prisutnost među vama trebala bi vas usrećiti jer je to velika ljubav moga Sina.”

Gospina poruka 2. siječnja 2017.

Zatim je 2. siječnja 2017. na ukazanju Mirjani Soldo Blažena Majka otkrila jednu od svojih najsnažnijih poruka:

Draga djeco, moj Sin je bio izvor ljubavi i svjetla kada je na Zemlji govorio svijetu svih svjetova!

Apostoli moji slijedite Njegova svjetla, to nije lako, morate biti maleni. Morate se učiniti manjima od drugih, uz pomoć vjere ispuniti se Njegovom ljubavlju. Niti jedan čovjek na zemlji bez vjere ne može doživjeti čudesno iskustvo, ja sam s vama.Očitujem vam se ovim dolascima, ovim riječima, želim vam svjedočiti moju ljubav i majčinsku brigu. Djeco moja, nemojte gubiti vrijeme postavljajući pitanja na koja nikad ne dobivate odgovor. Na kraju vašeg zemaljskog puta Nebeski Otac će vam ih dati. Uvijek znajte Bog sve zna, Bog vidi, Bog ljubi.

Moj premili Sin zasvjetljuje živote, raspršuje tamu, a moja majčinska ljubav koja me nosi vama je neizreciva, tajanstvena ali stvarna. Ja izričem svoje osjećaje prema vama, ljubav, razumijevanje i majčinsku naklonjenost. Od vas, apostoli moji, tražim vaše ruže molitve koje trebaju biti djela ljubavi. To su mome majčinskome srcu najmilije molitve. Njih prinosim svome Sinu rođenom radi vas. On vas gleda i čuje. Mi smo vam uvijek blizu, to je ljubav koja zove, spaja, obraća, hrabri i ispunjava, zato apostoli moji, uvijek ljubite jedni druge, a nadasve ljubite moga Sina. To je jedini put k spasenju k vječnom životu. To je moja najmilija molitva koja najljepšim mirisom ruža ispunjava moje srce. Molite, uvijek molite za svoje pastire, da imaju snage biti svijetlo moga Sina.

Hvala vam!

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button