MAGAZINOBITELJ

Stipe Pletikosa dobio šesto dijete, kćer Klaru: Veliku životnu radost, osim u obitelji, pronalazim u vjeri

Nakon sinova Franka i Manuela i kćeri Eli, Ruže i Marije, u obitelj bivšega hrvatskoga nogometnog reprezentativca stigla je i kći Klara. Prošli mjesec Stipe Pletikosa sa suprugom Angelom proslavio 18 godina braka

Dok se priprema za buduću ulogu u novoj postavi vrha Hrvatskoga nogometnog saveza s Marijanom Kustićem kao predsjednikom, Stipe Pletikosa (42) slavi još jednu prinovu u obitelji.

Kako doznajemo, supruga Angela (39) rodila je šesto dijete, kćer Klaru. Roditelji su ranije dobili sinove Franka (11) i Manuela (4) te kćeri Eli (7), Ružu (6) i Mariju (2).

– Roditeljstvo je za nas najljepša stvar na svijetu. S četvero mališana u kući nemam ni vremena baviti se sobom. Sve donedavno trbuh mi se takoreći nije ni vidio jer se u trudnoći ne udebljam puno. Jedva čekam da rodim, ne zato što mi je teško nositi, nego da mogu uživati u tom malom biću zbog kojeg vrijedi proći sve porođajne muke.

Srećom, svu sam svoju djecu rodila relativno brzo i prirodnim putem te sam Stipi rekla da ga ni ovoga puta ne želim uz sebe na porodu – rekla je Stipina supruga 2019.

Stipe je ekonomisticu Angelu oženio u lipnju 2003., a prvo dijete dobili su nakon sedam godina braka. Sina Franka vodio je i na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

– Dugo godina supruga i ja pokušavali smo začeti dijete. Nakon što mi je otac umro i poslije te velike životne tragedije, supruga je uspjela zatrudnjeti – kazao je Stipe.

Veliku životnu radost, osim u obitelji, pronalazi u vjeri.

– Duhovni rast je bitan, teško ga je imati ako nisi redovit na nedjeljnim misama i na ispovjedima, ako svakodnevno ne razmišljaš o sebi. Moramo raditi na sebi da postanemo bolji ljudi – kazao je.

Oduvijek je želio imati veliku obitelj.

– Za mene su pojam sretnog i ispunjenog života divna žena i razigrana dječica oko nas – rekao je Pletikosa.

Bivši golman hrvatske nogometne reprezentacije (114 nastupa) u mirovini je od 2016.

stipe

www.medjugorje-news.com

Izvor
24 sata

Vezani članci

Back to top button