MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Snažna molitva pouzdanja u svetoga Josipa

Snažna molitva pouzdanja u svetoga Josipa

S djetinjim pouzdanjem nalazim se pred tobom, o sveti Josipe, vjerni hranitelju Isusov! Molim tvoj milosrdni zagovor i potporu u ovoj mojoj sadašnjoj potrebi. [Imenujte svoju molbu]. Čvrsto vjerujem da si ti najmoćniji u blizini Božjeg prijestolja, koji te je izabrao za hranitelja svog voljenog sina, Isusa Krista.

O blaženi sveče, koji si spasio to nebesko blago, s njegovom djevičanskom Majkom, od bijesa njegovih neprijatelja, koji si neumornom marljivošću podmirivao njegove zemaljske potrebe i očinskom ga brigom pratio i štitio na svim putovanjima njegova djetinjstva, uzmi i mene, za ljubav Isusovu, kao tvoje dijete. Pomozi mi u mojoj sadašnjoj nevolji svojim molitvama pred Bogom. Beskrajna dobrota našeg spasitelja, koji te je volio i poštovao kao svog oca na zemlji, ne može ti odbiti nijedan zahtjev sada na nebu.

Koliko je pobožnih duša tražilo pomoć od tebe u svojim potrebama i iskusilo, na svoju radost, kako si dobar, kako si spreman pomoći. Kako se brzo obraćaš onima koji ti se s povjerenjem obraćaju! Kako si moćan u donošenju pomoći i vraćanju radosti u zabrinuta i potištena srca! Zato letim k tebi, o najvrijedniji oče Isusov, najčedniji zaručniče Marijin! Dobri sveti Josipe, molim te gorućom ljubavlju koju si imao prema Isusu i Mariji na zemlji, utješi me u mojoj nevolji i iznesi moju molbu, po Isusu i Mariji, pred prijestolje Božje! Jedna tvoja riječ potaknut će ga da pomogne mojoj napaćenoj duši. Tada ću najradosnije hvaliti njega i tebe, i usrdnije ću zahvaljivati! Amen.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er