OBITELJ

BOG JE ZNAO ŠTO RADI Savršen odgovor majke blizanki sa Down sindromom: “Dobro da nisu “darovane” tebi, nego meni.”

Kada je ova majka podijelila na svom Facebook profilu priču o rođenju blizanki s Down sindromom, jedna osoba joj je rekla : “Ne bih željela te bebe, ako bi se moje takve rodile, bile bi odmah za posvojenje.” Mama je imala savršen odgovor: “Dobro da nisu “darovane” tebi, nego meni. Bog je znao što čini dajući ove bebe pravim roditeljima koji bi ih voljeli bez obzira na to.” Gledajući ljubav koja je obavijala ove djevojčice, Bog je zasigurno znao što radi.

Kada je Savannah Combs bila trudna s jednojajčanim blizancima, nije imala pojma da će se oni roditi s Downovim sindromom, prenosi Aleteia. Iako je imala krvne pretrage, testovi nisu otkrili sindrom.

Odbila je invazivne testove kako bi otkrila imaju li bebe ikakvih zdravstvenih problema, rekavši: “Jedini način na koji mogu saznati je amniocenteza, a ja sam se odustala jer bi to moglo uzrokovati pobačaj i nisam htjela izgubiti moje bebe. I voljela sam te baš onakvu kakva jesi.”

Mama iz Jacksonvillea, Florida, dočekala je svoje “dragocjene dragulje” na svijet šest tjedana ranije s djevojčicama Kennadi Rue i Mckenli Ackerman. Bebe napreduju, a Combs želi podijeliti sa svijetom da su poput svih drugih.

“Imaju osjećaje. Imaju srce koje kuca. Znaju razgovarati. Oni znaju raditi stvari koje vi radite. Oni će stići tamo. Kao što sam rekla, možda je to korak iza, ali oni će to učiniti. Naučila sam da su ta djeca živahne i sretne male stvari”, objasnila je u intervjuu za News4Jax.

Mama koja voli također je podijelila kako su šanse da će imati identične blizance s Downovim sindromom jedan prema dva milijuna. I dok su ovi čudesni blizanci pravi blagoslov za Combs, kao što često dijeli sa svojih 25.000 TikTok sljedbenika, drugi to ne vide uvijek tako.

Kako je Combs podijelila na svom Facebook profilu, jedna osoba je rekla majci: “Ne bih željela te bebe, ako bi se moje takve rodile, bile bi odmah za posvojenje.”

Mama djevojčica sa Down sindromom je imala savršen odgovor:

“Rekao sam, dobro da nisu rođeni tebi, a rođeni su meni. Bog je znao što čini dajući ove bebe pravim roditeljima koji bi ih voljeli bez obzira na to.”

Gledajući ljubav koja je obavijala ove djevojčice, Bog je zasigurno znao što radi.

Kako biste vidjeli ove male identične ljepotice i njihovu inspirativnu mamu, kliknite na video ispod.

www.medjugorje-news.com

Izvor
hkm.hr
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er