ČITLUKMEĐUGORJEVIJESTI

Od petka obustava prometa na dionici regionalne ceste R-425a od mosta u Miletini do kamp naselja Bungalovi

Tvrtka KTM Brina d.o.o. Posušje dobila je suglasnost Ministarstva prometa i veza HNŽ na svoj zahtjev za izmjenu režima odvijanja prometa na regionalnoj cesti R-425a, odnosno na poddionici ove ceste od Miletine do kamp naselja Bungalovi, zbog izvođenja radova na asfaltiranju. U skladu s navedenim na spomenutoj poddionici doći će do potpune obustave prometa 26. lipnja, kada će započeti postavljanje prvog sloja asfalta pa sve do 30. lipnja, za kada je planiran završetak radova.

Na spomenutoj dionici do potpune obustave prometa doći će u vremenu od 07:30 sati do 18 sati u dane, 26.,27., 29. i 30 lipnja.

Izvođenje radova u tehnološkom procesu izvodit će se u cijeloj poprečnoj širini prometnice kako bi se postigla što bolja zbijenost i ravnost nosivog asfaltnog sloja, što zahtjeva potpunu obustavu prometa u vrijeme izvođenja radova.

Za vrijeme izvođenja radova promet će se preusmjeravati na alternativne pravce te će izvođač radova u suradnji sa PU Mostar – PS Čitluk vozače o promjeni režima prometa obavještavati postavljanjem odgovarajućih prometnih znakova.

Kontrolu navedenog režima prometa vršit će pripadnici PU Mostar – PS Čitluk.

Uz radove na poddionici koja je pripremljena za asfaltiranje u tijeku su radovi i na poddinici od Bungalova do Atlasa, gdje će biti izgrađen novi kružni tok, a planirana je rehabilitacija regionalne ceste R-425a do Tromeđe.

citluk.ba

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er