GLAZBAOSTALOVIDEO

Nova pjesma mladih iz župe Voloder i pjevačice Ivane Marić

Nova pjesma mladih iz župe Voloder i pjevačice Ivane Marić. Već smo ušli u vrijeme adventa, vrijeme iščekivanja, vrijeme kada dolazi Svjetlost koja će poput vatre zapaliti ovaj naš svijet i donijeti mu mir. Upravo o toj vatri pjeva i ova pjesma.

Nakon pobjede na 9. Festivalu „Svjetlost dolazi Zadar“ s pjesmom „Obrati me“, grupa iz naše Župe Voloder „Afterlife“ snimila je novu pjesmu, hrvatsku verziju engleske pjesme “You are”, odnosno španjolske “Eres”.Priča ide ovako…Naši mladi sudjelovali su 2019. po prvi put na Mladifestu u Međugorju gdje se za vrijeme pričesti pjevala engleska verzija ove pjesme. Pjesma je svojom ljepotom i Duhom nadahnula mnoge pa tako i Kristijana Jalšića koji ju je odmah pri povratku iz Međugorja preveo.

Pjesma

„Uskoro je naš zbor “Antunova srca” počeo pjevati pjesmu u crkvi, a nastup na Voloderskoj jeseni bio je prekretnica za pjesmu. Snimka nastupa našeg zbora objavljena je na Youtubeu i u grupi na Facebooku gdje se nalaze Crkveni glazbenici. Nedugo nakon objave videa u toj Facebook grupi mnogo ljudi počelo mi se javljati za tekst i akorde pjesme. Mnogima se pjesma svidjela pa sam tako slao tekst i akorde svima koji su me tražili i ubrzo se pjesma proširila među mladima”, govori Kristijan.

Pjesmu je na Ljiljanima 2020. zajedno sa zborom “Antunova srca” izvela Marina Matošević (koja je ujedno otpjevala i back vokal u ovoj verziji) te su mnogi zborovi počeli izvoditi pjesmu u svojim župama.Pjesma je pogotovo postala popularna na Duhovno-duhovitim večerima kod fra Stjepana Brčine u Zagrebu u izvedbi grupe Amorose, koje su također snimile pjesmu i objavile ju jučer na Youtube kanalu Nova Eva.

“Pjesma je toliko posebna, baš poput vatre o kojoj pjeva, rasplamsala se i raširila među mladima. Pitali smo Ivanu za suradnju i odmah je pristala. Surađivati s njome bilo je zaista predivno i smireno iskustvo unatoč tome što se scenarij spota promijenio u trenutku i što smo se svi smrzli prilikom snimanja, ali ništa od toga nije bilo bitno jer su nam srca gorjela… a i grijale su nas riječi pjesme”, šali se Kristijan.

“Od srca zahvaljujemo Ivani što je pristala postati dio pjesme Ti si”, dodaje.Pjesmu su snimili u suradnji s pjevačicom Ivanom Marić. Glavni vokal uz Ivanu je Ivona Bunčić, akustičnu, električnu i bass gitaru odsvirao je Marko Javorski, koji je također obavio snimanje i produkcijski dio. Klavijature je odsvirao Kristijan Jalšić, a violinu Katarina Kutnar.

Back vokal je Marina Matošević. Mix & master pjesme napravio je Vedran Doležal iz Kutine, a jedan dio snimanja odvio se i u Penthouse studiju u Zagrebu. Za vizualni dio, odnosno spot, zaslužni su Dominik Engler, Kristijan Jalšić i Gordan Matijević.

A kako to sve zvuči? Poslušajte u nastavku!

medjugorje-news.com

medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er