VIJESTI

Dokle ljudska zloća može ići: Morbidan komentar Tomislava Klauškog o ubojstvu troje djece: ‘Jesu li molitelji molili za ovu djecu?’

Ubojstvo troje male djece u Zagrebu potreslo je cijelu Hrvatsku, ali i ljude širom Europe koji su čitali o tom strašnom događaju kojeg Zagreb ne pamti. No, Tomislav Klauški, novinar 24 sata i predavač na odjelu novinarstva na Fakultetu Političkih znanosti u Zagrebu, ostavio je u svezi toga morbidan komentar na svom Twitteru, napisavši:

„Jesu li molitelji molili za ovu djecu?“

Zašto Tomislav Klauški povezuje ovaj događaj s ljudima koji se mole Bogu (‘moliteljima’), poznato je samo njemu, piše Narod.hr.

Pojedini komentatori su čak podržali razmišljanje novinara Klauškog, dok je veliki dio komentatora upitao Klauškog kako je uopće mogao tako pisati u trenucima velike tragedije:

Ovaj komentar je dno. Kakva moralna nakaza moraš bit da lešinariš nad ovakvom tragedijom koristeći ju kao oružje za ideološki obračun. Osjetim sram kad se sjetim da sam nekad čitao tvoje kolumne.

Baš je lijepo od tebe što i smrt troje djece iskorištavaš kako bi pokazao svoju netrpeljivost prema katoličkoj crkvi i njenim vjernicima. No, to više govori o tebi nego o nama.

Uvijek kada pomisliš da ne može niže i jadnije, iznenadi te Klauški. Degutantno

Tako nešto može napisati samo moralna i etička ruina od čovjeka!

Ljudi nemoj te biti kao gospodin Klauški, nemoj te biti osobe kojima će grob djece služit kao pozornica za političke napade.

Tomislav Klauški je novinar i kolumnist u hrvatskim dnevnim i tjednim listovima, a pisao je i za portal index.hr. Diplomirao je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. Zadnjih petnaest godina predaje na Studiju novinarstva Fakulteta političkih znanosti, u nastavnom zvanju naslovnog predavača na Sveučilištu u Zagrebu. Karijeru je započeo u Novom listu, zatim nastavio u Nacionalu, Slobodnoj Dalmaciji, Poslovnom dnevniku, portalu index.hr i sada piše za 24 sata.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button