VIDEO

Bijesan ispad na molitelje krunice: Žena iz povorke udarila molitelja, njegova reakcija oduševljava

Bijesan ispad na molitelje krunice: Žena iz povorke udarila molitelja, njegova reakcija oduševljava Katolička zagovaračka skupina Irskog društva za kršćansku civilizaciju nedavno je održala skup molitve krunice tijekom parade ponosa u Cookstownu u Sjevernoj Irskoj. Grupa kaže da su prisustvovali paradi ponosa kako bi “izmolili mirnu krunicu zadovoljštine” za grijehe počinjene protiv Boga.

Videozapis od 20. rujna prikazuje nekoliko muškaraca kako stoje na pločniku. Drže kip Gospe Fatimske, dok mole krunicu.

Povorka prolazi nešto dalje od njih, na cesti. Jedna sudionica povorke prilazi Gerryju McGeoughu, udara ga po lijevoj strani lica. Policija privodi ženu, a on mirno nastavlja moliti krunicu. McGeough objašnjava što se dogodilo: “Bili smo tu  kako bi izmolili mirnu krunicu zadovoljštine. Kao što ste vidjeli, ljudi koji su pripadali toj paradi bili su vrlo neprijateljski raspoloženi prema nama, ali mi smo zadržali našu pristojnost.

Nastavili smo moliti krunicu. Osobno sam napadnut. Pojavila se žena ispunjena gnušanjem i mržnjom i udarila me u lice,” kaže McGeough i dodaje: “Vrijeme je da mi katolici ustanemo i da se ne bojimo. Izađi i pomoli se! I budi tamo. Idi naprijed! Zato što su naši preci izdržali tamnicu, vatru i mač kako bi održali vjeru u ovoj zemlji. Sve što tražimo je da izađemo i izmolimo krunicu. Ponekad vas mogu udariti šakom u lice, ali to nije ništa u usporedbi s bacanjem u vatru …”

U opisu videa također se traže molitve za McGeougha, koji je dan nakon ove snimke doživio srčani udar.

Gospe Fatimska, moli za nas!

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er