MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Molitva koju je anđeo Portugala naučio moliti vidioce u Fatimi

Za vrijeme trećeg, posljednjeg ukazanja anđela Portugala pastirićima iz Fatime anđela, dok su pasli ovce (krajem ljeta ili početkom jeseni 1916. godine), anđeo Portugala nosi u sakramentu pričesti pastirićima Riječ Božju koja je Tijelom postala. Središte tog trećeg ukazanja je, dakle, Presveti Oltarski Sakrament. Bog je postao čovjekom da bi sve nas mogao ujediniti sa sobom u Presvetom Oltarskom Sakramentu.

Vidjelica Lucija:

„Potaknuti nadnaravnom snagom, oponašali smo anđela u svemu, to jest, kleknuli smo kao što je i on i ponavljali smo molitve koje je on izgovarao. Snaga Božje prisutnosti bila je tako silna da nas je okruživala i satirala. Činilo nam se da smo dugo bili bez naših tjelesnih osjeta. Te dane smo obavljali naše poslove kao da nas je nosilo to nadnaravno biće koje nas pomiče prema njemu. Osjećali smo velik nutarnji mir i radost, koji su dušu potpuno usmjeravali prema Bogu.”

“Moj Bože! Vjerujem u te, klanjam ti se, ufam se u te i ljubim te! Molim te oprost za one koji ne vjeruju u te, ne klanjaju ti se, ne ufaju se u te i ne ljube te!”

“Presveto Trojstvo, Oče, Sine i Duše Sveti, ponizno ti se klanjam i prikazujem ti predragocjenu tijelo, krv, dušu i božanstvo Isusa Krista, prisutna u svim svetohraništima svijeta, kao naknadu za sve urede, svetogrđa i ravnodušnosti kojima te se vrijeđa. Po neizmjernim zaslugama njegova Presvetoga Srca i Bezgrješnoga Srca Marijina, molim te za obraćenje ubogih grješnika”

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er