VIJESTI

ČUDO Helikopter s bebom i troje putnika srušio se pred crkvom, svi su preživjeli

Medicinski helikopter koji je prevozio pacijenta, maleno dojenče, srušio se u utorak poslijepodne ispred crkve u Philadelphiji – ali neočekivano sve četiri osobe u njemu preživjele su stravičan pad koji je jedan dužnosnik nazvao “apsolutnim čudom”.

Medicinski helikopter srušio se oko 13 sati u blizini Ujedinjene metodističke crkve Drexel Hill u okrugu Delaware na putu prema Dječjoj bolnici u Philadelphiji iz Marylanda, priopćile su vlasti.

Vlasti su priopćile da su se putnici – pilot, član posade, medicinska sestra i beba- uspjeli izvaći iz olupine. I ono najvažnije nitko nije zadobio ozlijede opasne po život.

Dojenče je prevezeno u Dječju bolnicu u Philadelphiji, , rekao je policijski nadzornik Timothy M. Bernhardt na konferenciji za novinare.

“To je čudo, to je apsolutno čudo, evo što vidite iza mene”, rekao je Bernhardt, pokazujući na potpuno uništeni helikopter.

Vezani članci

Dužnosnici su incident opisali kao “kontrolirano slijetanje” jer je pilot uspio izbjeći komunalne vodove i druge opasnosti na putu prema dolje. Helikopter je udario u ulicu i odbio se, a zatim se prevrnuo i skliznuo u neko grmlje u blizini crkve, rekli su svjedoci. Stop znak na uglu ulice razbijen je na dva dijela, prenosi Associated Press.

Kad su stigli djelatnici hitne pomoći, putnici su već izašli iz oborenog helikoptera, a vlasti su kazale da je pilot pomogao medicinskoj sestri s djetetom da se izvuče iz olupine.

“Jedva čekam upoznati ovog gospodina i rukovati se s njim jer je spustio helikopter na način na koji je to učinio”, rekao je Bernhardt o pilotu.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er